Cappella

Cappella was begin jaren ’90 ongekend populair en stond met vele hits in de internationale hitlijsten. Hits zoals ‘U Got 2 Know’ en ‘U Got 2 Let The Music’.

Cappella bereikte het hoogtepunt door met de monsterhit ‘Move On Baby’ de 1e plaats in de Nederlandse hitlijsten te bereiken. Opvolgers ‘U & Me’ en ‘Move It Up’ bereikten ook de top 10 in Nederland. Cappella is één van de meest geboekte eurodance acts uit Engeland

Jaren 90 act Capella voor een optreden? BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar je alle artiesten, bands, dj’s  en acts kunt boeken.  Zoals  90’s acts  als Capella, Mental Theo, Alice DJ, 2 Unlimited en vele anderen. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van het Capella.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Cappella boeken 90's artiest inhuren burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

BIOGRAFIE CAPELLA

Cappella werd voor het eerst gelanceerd in 1987 als een Europese dans act gevormd door producent Gianfranco Bortolotti. . De act ging door een aantal line-up veranderingen door de jaren heen, maar was het meest succesvol in de vroege jaren 1990. Capella’s grootste hit was “U Got 2 Let the Music”.

Bekend als een van de grootste dansacts  in Europa  had Capella  negen Top 10 en drie nummer 1 Hits met: ‘U GOT 2 LET THE MUSIC’ ‘MOVE op BABY’ en ‘ U & ME.

Marcus & Lis zijn één van de meest geboekte live-acts van in het Verenigd Koninkrijk de afgelopen jaren met  meer dan 200 live-shows per jaar.

90’S ACT CAPELLA BOEKEN

Capella is in te huren als tape act van 1x 30 minuten.

Buro Voor Muziek is de 90’s specialist, een avondvullend programma vol met 90’s artiesten? Neem vrijblijvend contact op met ons team voor beschikbaarheid en de allerlaagste kosten om een jaren 90 artiest in te huren >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven