Boulevard

De band Boulevard boeken voor een optreden ? BVM - Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Coverband Boulevard

Wilt u direct de band Boulevard boeken? Bel dan 053 4608000

De band Boulevard is een moderne coverband uit het noorden van het land bestaande uit 7 zeer ervaren en technisch bedreven muzikanten.
Een fantastische zanger, twee zangeressen, een bassist, drummer,toetsenist en een dijk van een gitarist in de gelederen weet de bandwerkelijk ieder evenement tot een groots succes te maken.

Coverband Boulevard is veelzijdig, origineel, en beschikt daarnaast ook nog eensover een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt.

Met keuze uit drie verschillende avondvullende shows, een live-album,een single, tv-optredens, meerdere theatertournees, een indrukwekkendelijst van artiestenbegeleidingen, een technisch zeer hoogstaande geluid, licht en videoshow, en honderden optredens per jaar op zak, onderscheidt.
Boulevard zich al jaren duidelijk ten opzichte van andere bands.

Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet boulevard een ieder aan zich te binden en heeft boulevardin no time de klik met het publiek gemaakt.

Een avond Boulevard bied voor elk wat wils, werkelijk alles komt aan boden niets is te dol. Niet voor niets draait de band al ruim 20 jaar mee aan de Nederlandse top en heeft de band volledig terecht het predicaat "meest veelzijdige coverband van Nederland" verdient.

Graag stellen wij de leden van Boulevard aan u voor:
* Bart Schwertmann: Zang, Gitaar
* Froukje Kits: Zang
* Hilda van der Meer: Zang
* Steven Lont: Toetsenist
* Ytzen Peterson: Gitaar
* Jens Tanger: Basgitaar
* Peter ten Wolde: DrumsPrijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Januari t/m DecemberVrijdag t/m Zondag / 4 x 45 minutenOp aanvraag