Super Sundays

Super Sundays boeken: een show vol energie, sensationele acts, springende en luidkeels zingende menigten. Een feest dat uit zijn voegen barst! Dat is hoe een optreden van Super Sundays gegarandeerd verloopt. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het exclusief boeken van Coverband Super Sundays.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Super Sundays boeken – Allround feestband band boeken bij BVM | Buro Voor Muziek.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

De band Super Sundays

Een show vol energie, sensationele acts, springende en luidkeels zingende menigten en een feest dat uit zijn voegen barst. Dat is hoe een optreden van Super Sundays gegarandeerd de boeken in gaat. De 6 ervaren muzikanten in deze band bestormen de Nederlandse podia en hierbij is niets ze te gek. Ze zijn geobsedeerd door het vestigen van feestrecords!

Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. En die energie, die moet eruit! Dit team van extraverte, tikkie gekke gangmakers zet tijdens een optreden dan ook alles in. Een spetterend en up-to-date repertoire. Tal van onverwachte acts en verrassende wendingen, twaalf muzikale handen (en voeten) die altijd inspelen op het moment. Zes (!) stemmen die krachtig door de speakers schallen, een flinke dosis humor en een strakke presentatie zorgen er samen voor dat niemand de kans krijgt om stil te blijven staan.

Kwaliteit, flexibiliteit en enorme lading enthousiasme, daarop mag men rekenen bij Super Sundays. Het team wordt dan ook compleet gemaakt met vaste en ervaren technici. Hoewel ze niet altijd even zichtbaar zijn, werken deze mannen bij Super Sundays zeker niet in de achterhoede. Ze zorgen voor perfect licht en geluid. Ze geven de band met special effects die extra boost waarmee Super Sundays het publiek blijft verrassen.

Feestband Super Sundays boeken

De locatie van het feest is deze zes muzikanten om het even. Maureen, Sander, Sacha, Dennis, Marcel, en Dave zetten samen elke tent, dancing, plein, stadion, schuur, zaal of ander feestelijk terrein op z’n kop.

Super Sundays boeken, bel dan 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven