Dana Winner

Zangeres boeken?

Zangeres Dana Winner boeken? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle artiesten, bands, dj's en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Dana Winner.

Direct Dana Winner boeken? Bel Buro Voor Muziek 053-460 80 00

Dana Winner is één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. Ze groeide op in een gezin met 5 kinderen en zo jong als ze was hield ze al van zingen zodat ze zich aansloot bij een plaatselijk kerkkoor. Wanneer ze op een dag deelneemt aan een soundmixwedstrijd, georganiseerd door Omroep Limburg met een liedje van Mireille Mathieu wint Dana deze wedstrijd tot haar eigen verbazing. Door het winnen van deze soundmixwedstrijd, kwam ze in contact met John Terra, die haar aan Jean Klüger voorstelde. Onder leiding van Jean Klüger kwam er in 1989 een eerste single: "Op het dak van de wereld" een cover van de Carpenters-klassieker.

Dit betekende voor Dana Winner het begin van haar carrière want ze scoort hiermee haar eerste hit. Vanaf dit moment volgen de dingen elkaar snel op. Er volgen tientallen gouden en platina onderscheidingen en verschillende nummer 1 hits zoals ‘De Oude Man En De Zee’, ‘Woordeloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven regenbogen’ .

 

Dana’s unieke vocale talenten, haar stijlvolle shows, haar met veel zorg geselecteerd repertoire en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat ze ook in het buitenland werd opgemerkt. Nadat ze in eigen land vijf keer verkozen werd tot beste zangeres, komt Dana de hitparades binnen in: Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden. In Zuid-Afrika wordt ze de populairste buitenlandse artieste genoemd. Waar ter wereld ze ook optreedt de live optredens van Dana en haar band worden overal enorm gewaardeerd. Haar concerten zijn in een mum van tijd uitverkocht en ze treedt op in de bekende grote zalen.

 

In het voorjaar 2014 startte Dana Winner met haar nieuwe theatertour ‘Ch'an Rak Khun’ een concert reeks ter ere van haar 25-jarige jubileum. Met maar liefst 25 concerten in de eerste 5 maanden van 2014 zal Dana weer te zien zijn in heel wat prachtige theaters.


Inmiddels is Dana Winner met haar concerten ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters en dus startte Dana Winner haar nieuwe theatertour Chan Rak Khun’ op 18 januari 2014 ook in Nederland. De eerste vijf  voorstellingen zijn ondertussen geweest en de eerste reacties op haar nieuwe voorstelling zijn wederom zeer positief en hartverwarmend.

 

Met de teller die intussen op twee miljoen verkochte cd’s in binnen – en buitenland staat, is Dana Winner één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrière van 25 jaar.Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
januari t/m decembermaandag t/m zondagop aanvraag, diverse mogelijkheden en tijdsduren