• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Ilse DeLange

Ilse-de-Lange Boeken
Foto credit: Paul Bellaart

Meer informatie over Ilse DeLange

Je kunt zangeres Ilse De Lange  boeken voor een heerlijke avond voor country en pop. Met Ilse de Lange als artiest op je feest ben je gegarandeerd van een fantastische avond. Op deze pagina meer informatie met betrekking tot het boeken van Ilse de Lange.

In de afgelopen jaren  is er onnoemelijk veel gebeurd. Na verschijnen van het album ‘Incredible’ werd Ilse DeLange overladen met eerbewijzen. 3FM Awards voor beste zangeres, het beste album en de beste single, TMF Award als beste live-act en een Rembrandt Award voor de song ‘Miracle’ als soundtrack van de film Bride Flight. “Het was de overtreffende trap van succes”, vat Ilse bondig samen. “Vergeleken met eerder was het allemaal weer een stap verder. Ik ben nu echt hits gaan scoren.

Met ‘The Great Escape’ begon het al een beetje, want voor die tijd was ik eigenlijk voornamelijk een albumartieste. Maar met ‘Incredible’ had ik ineens drie liedjes in de top tien. En dat merk je bij de optredens. Ineens is er herkenning, de mensen zingen allemaal mee.”  Het volgende  album als geheel is meer country. Je zou kunnen zeggen dat Ilse ‘back to the roots’ is gegaan. Of het nu een kleine bezetting is of met de hele band, Ilse De Lange live meemaken maakt diepe indruk op iedereen. Ilse DeLange heeft vanaf het begin van haar loopbaan garant gestaan voor duizelingwekkende aantallen verkochte platen. Haar laatste albums staan vol met radiohits en dat vertaalde zich in nog meer plaatverkoop, fans en de stap naar Ahoy’ en zelfs een stadionconcert.

Zangeres Ilse De Lange boeken voor je event

Vanaf het vierde seizoen is Ilse De Lange te zien als coach bij het televisieprogramma The Voice of Holland. Samen met Waylon vertegenwoordigde ze als het gelegenheidsduo The Common Linnets Nederland op het Eurovisiesongfestival 2014 in Denemarken. Aanvankelijk voelde ze er niets voor om deel te nemen, maar door de deelname van Anouk aan het Eurovisiesongfestival 2013 veranderde haar mening en zag ze kansen om het lied centraal te stellen. Met het country/bluegrass-nummer Calm After the Storm werden The Common Linnets tweede achter Oostenrijk.

 

 

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Ilse DeLange

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Festival
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Easy Listening
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.