Anita Meyer

Anita Meyer boeken?Anita Meyer is bekend van de internationale megahit ‘Why tell Me Why’. Tevens had ze meerdere top-10 noteringen. Met uitverkochte shows in Ahoy  mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren ‘80 en ‘90 noemen. Anno nu is Anita echter weer helemaal terug van…  eigenlijk nooit weggeweest! Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van zangeres Anita Meyer

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Anita Meyer boeken zangeres - burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Anita Meyer

Anita Meijer kwam op 29 oktober 1954 ter wereld in Rotterdam. Het eerste televisiedebuut op de Nederlandse televisie was in het legendarische kinder Tv-programma ‘Stuif Es In’. Anita was toen 11 jaar. De jaren die erna volgden heeft zij niet stil gezeten. Zo zong zij regelmatig in Nederlandse producties als achtergrondzangeres. Ook bracht ze onder verschillende namen singels uit. Mede hierdoor kwam zij in contact met Hans Vermeulen.

Anita Meijer breekt in 1976 door met haar single “The Alternative Way” die zij samen met Hans Vermeulen uitbracht. In de periode daarna zong Anita in de door Hans Vermeulen opgerichte band Rainbow Train. Wat eind jaren 70 leidde tot een nieuwe Lp “Love You Too Much. Hierna besluit ze samen met Hans Vermeulen om beide een andere kant op te gaan. Anita komt in contact met producer Martin Duiser. Dit leidde in 1981 tot een gigantische hit Why, Tell me Why.

In 2006 speelt Anita in de productie van Joop van den Ende de CATS. Anita vertolkte de rol van de oude wijze kat Grizabella.
2009 is het jaar Anita een nieuwe stap neemt in haar carrière, ze neemt samen met het Metropole orkest het album ‘Tears go by’ op. Dit album bevat klassieke popnummers waar Anita een speciale binding mee heeft. Hiervan werd een live registratie gemaakt. Deze werd werd op TV werd uitgezonden.

Anita Meijer boeken

Inmiddels staat Anita Meyer ruim 30 jaar aan de top van het Nederlandse entertainment. Ze weet ook vandaag de dag keer op keer een fantastisch optreden te realiseren. Anita is geliefd bij jong en oud. Een vakvrouw cum laude!
Anita Meyer is nog steeds succesvol, haar hits blijken tijdsloos.

Repertoire Anita Meyer

  • Alternative Way
  • Why tell me why
  • They don’t play our lovesongs
  • Run to  me (Lee Towers)
  • Het Spijt me
  • Heart of Stone
  • They Don’t Play Our Love Song Anymore
  • Idaho

Zangeres Anita Meijer boeken? Nederlandse zangeressen zoals Anita Meyer, Edsilia Rombley, Glennis Grace en vele anderen boek je snel en betrouwbaar bij Buro Voor Muziek

Anita Meyer boeken of inhuren voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, product introductie, relatie-event of privéfeest? Anita verzorgt een tape act van 1 x 30 minuten.

Bel vrijblijvend 088-460 8000 om te informeren naar beschikbaarheid en de actuele prijs om Anita Meyer in te huren voor uw event!

Photo credits: Roy Beusker

 

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven