Trijntje Oosterhuis

U kiest voor een van de beste zangeressen van Nederland. Trijntje zingt zowel in het Nederlands als in het Engels en kan daardoor op een groot aantal verschillende evenementen goed uit de voeten. Ze heeft een prachtige stem. Gaat u Trijntje Oosterhuis inhuren? Dan bent u zeker van pure muzikale kwaliteit tijdens uw evenement.

Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar je alle populaire artiesten, bands, dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van zangeres Trijntje Oosterhuis.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Trijntje Oosterhuis boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis (Amsterdam, 1973) is een van de top vocalisten van Nederland. Zij was jarenlang het gezicht van Total Touch maar is ook zeer succesvol als solozangeres. Zij zong met grote namen als Al Jarreau, Queen, Andrea Bocelli, Marco Borsato, Lionel Richie, Coolio Incognito, Khaled, Solomon Burke, Candy Dulfer, Jean ‘Toots’ Thielemans, Bobby McFerrin en Ronan Keating.

Samen met haar broer Tjeerd formeert Trijntje Oosterhuis de band Total Touch, waarmee ze een muzikale mix brengen van 80’s soul, 90’s R&B, funk, pop en dance. Met Total Touch scoort ze diverse hits.

In 2002 maakt Trijntje haar solodebuut en vestigt ze haar naam als solo zangeres met een dijk van een stem. Trijntje is ook een veel gevraagde zangeres voor bedrijfsfeesten en evenementen.

Tussen 2002 en 2015 breken mooie tijden aan voor Trijntje op muzikaal gebied. Ze geeft enkele succesvolle albums uit, maakt een succesvolle jazz uitstap en sluit een reeks concerten met het Metropole orkest af.

In 2015 doet Trijntje Oosterhuis mee aan het Eurovisie Songfestival met het nummer Walk Along. Een teleurstellende 14e plaats leverde dit Trijntje op.

Trijntje Oosterhuis inhuren

Trijntje is in te huren als tape act van 1 x 3o minuten, ook live met band is een mogelijkheid voor een 6o minuten spetterende show.

Zangeres Trijntje Oosterhuis boeken voor uw bedrijfsevenement? Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid >> 088-460 8000

 

FOTO: Marco Borsato

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven