This is Beethoven

This is Beethoven de band

De band Beethoven boeken voor een optreden ? Buro voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands(orkesten) en DJ'S  kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Coverband Beethoven.

Wilt u de band Beethoven direct boeken? Bel dan 053 4608000

_____________________________________________________________________________________________________

BIOGRAFIE BAND BEETHOVEN

This is BEETHOVEN, not just a coverband

Nederland kent de band Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen "This is Beethoven" kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy:

This is BEETHOVEN de band

"This is Beethoven" brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don't just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl... Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers en CO2 maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de '90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van "coverband", you have to see it to believe it!

BAND BEETHOVEN BOEKEN

Per januari 2017 is de band bezetting gewijzigd, oprichters Steven, zangeres Marieke en zanger Eddy hebben het stokje overgedragen aan de nieuwe generatie. Dit heeft geen invloed op de kracht en kwaliteit van de band, This is Beethoven!

Zangeres Marieke, Bassist Steven en zanger Eddy zijn op aanvraag enkel voor besloten feesten te boeken aangevuld met drummer/toetsenist als de band Beethoven Legends!

De band Beethoven is inzetbaar voor Personeelsfeest, bedrijfsevenementen, Plein en dopsfeesten en bruiloften.

Beethoven boeken? Bel/mail Buro Voor Muziek voor aanvullende informatie, beachikbaarheid en de kosten.Prijslijst:

OmschrijvingBijzonderhedenPrijs
Feesttent3 sets binnen 4 uren /leverantie incl. LedwallOp aanvraag
Events (besloten)tijdsduur conform afspraak/leverantie incl LedwallOp aanvraag