Come Again

Van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundig feest alles is mogelijk.

Come Again boeken voor een optreden?  Van volledig akoestisch en mobiel, tot in de stampende feesttent. Van aangename gezellige achtergrond/ontvangst muziek, tot ‘volledig de tent op z’n kop’ Altijd de juiste sfeer, altijd 100% live. Buro Voor Muziek is het boekingskantoor voor bands, artiesten, dj’s en acts. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van het trio Come Again.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Come Again boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Akoestisch optreden Come Again

Drie ervaren muzikanten met een (akoestische bas-) gitaren en één trommel. Plus  1,2 en 3 stemmige gezongen popliedjes speelt Come Again  van de jaren 60 tot en met top 40 hits van heden ten dag. Trio Come Again heeft repertoire van de Beatles tot Van Dik Hout, Everly Brothers, Crowded House tot Acda de Munnik en zelfs de gezellige smartlappen worden niet overgeslagen.

Een kleine bezetting, semi-akoestisch, neemt weinig ruimte in beslag. Van sfeervolle achtergrondmuziek tot uitbundig feest alles is mogelijk met trio Come Again. Alles 100% live, en interactief met het publiek. Volledig versterkt of geheel akoestisch en mobiel.

Come Again boeken

Come Again is een veel geboekt trio voor bruiloften, diner-dansants, bedrijfsfeesten, openingen of in de kleine feesttenten. Trio Come Again speelt sets in een tijdsduur van 4,5 uur. Bekijk de promo hierboven om een eerste indruk te krijgen van dit gezellige trio. Klik op de link hieronder om het  filmpje te bekijken welke met mobiele telefoon is gemaakt “kleine impressie mobiel”

Come Again, wat spelen ze eigenlijk niet? Come Again direct boeken bel dan 088-4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven