• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Boulevard

Boulevard band boeken

Meer informatie over Boulevard

“Sunshine mixed with a little hurricane”

Men neme drie topzangeressen met strotten als kanonnen, een scheurende gitaar, dikke bass, heerlijke toets partijen en top dat af met een rete-strakke drum. Alle ingrediënten om jouw feest te laten exploderen tot een muzikaal hoogtepunt! Boulevard is nog altijd dé coverband uit het noorden!

Door de jaren heen zijn ze in iedere uithoek van Nederland geweest en zelfs het buitenland gaat plat voor deze enthousiaste groep topmuzikanten. En ze zijn nog lang niet klaar! Met hun show “THE HURRICANE TOUR” laten ze elk dorp, elke stad, elke tent, elk feest op hun grondvesten schudden.

Aafke, Froukje en Eva zijn zangeressen met elk een bak aan ervaring, een strot waar je u tegen zegt en een goede dosis humor en zelfspot! En als je denk dat er alleen maar zoetsappige meiden-deuntjes gespeeld worden, dan heb je het mis. Deze coverband rockt de oude klassiekers en laat je meebrullen met lekkere smartlappen, maar gaat net zo hard op scheurende, oorverdovende gitaren en drumsolo’s!

Tijdens een avond met Boulevard komt alles voorbij! Medleys, creatieve mash-ups en de nieuwste hits gecombineerd met eigenheid en een knaller van een show. Met hun eindeloze enthousiasme pakken ze elk publiek in en laten niet meer los! Coverband Boulevard is veelzijdig en origineel. Daarnaast beschikt de  band ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt.

Verschillende avondvullende shows

Met keuze uit drie verschillende avondvullende shows.  Een live-album, tv-optredens, meerdere theater tournees, een technisch zeer hoogstaande geluid, licht en videoshow, en vele optredens per jaar op zak, onderscheidt Boulevard zich al jaren duidelijk ten opzichte van andere bands.

Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet boulevard band een ieder aan zich te binden. Boulevard heeft in no time de klik met het publiek gemaakt. Een avond Boulevard bied voor elk wat wils, werkelijk alles komt aan bod en niets is te dol. Niet voor niets draait de band al ruim 20 jaar mee aan de Nederlandse top.

Prijscategorie: € 3000,- tot € 4000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Boulevard

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Bruiloft
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  Sfeer
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.