Achtung

Achtung boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Achtung. Achtung is 100% puur & energiek! Feest en spektakel, recht uit het hart! Gewapend met humor en enthousiasme breken de mannen van ACHTUNG elke tent af! Schaamteloos spelen ze alles wat je stiekem tóch wilt horen én meezingen!

Wilt u direct Achtung of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Achtung boeken, Achtung coverband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Achtung?

Zing, dans, feest, zwicht, lach, spring en bewonder.
ACHTUNG is 100% puur & energiek! Feest en spektakel, recht uit het hart! Gewapend met humor en enthousiasme breken de mannen van ACHTUNG elke tent af! Schaamteloos spelen ze alles wat je stiekem tóch wilt horen én meezingen!
Met een majestueuze show brengen ze iedere stadskern, bisdom of buurtschap in hopeloze extase! De muzikale handreiking die deze mannen bieden is groots om te zien en glorieus om te horen!
Overwin je eigen feestdrift en… zing, dans, feest, zwicht, lach, spring en bewonder.

ACHTUNG is:
Thomas Bril – Vocals
Roy Crooijmans – Keys, Synthbass & Vocals
Maarten Hilbink – Guitar & Vocals
Harm Jan Klein Gunnewiek – Drums & Vocals

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven