The Euros

Feestband The Euros boeken voor een optreden? Energiek, knallend, indrukwekkend maar vooral een show vol met meefeest en meezing repertoire! Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over feestband The Euros.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
The Euros boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn The Euros?

The Euros staan klaar om je hart te veroveren. Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!! Volledig uit je dak gaan is een vereiste. Avond na avond brengen The Euros een absurde en energieke show in een uniek decor waarin alleen de allerbeste hits, de CO2, de vlammen en de confetti je om de oren vliegen!!

Sinds een aantal jaren hebben The Euros ook steeds meer succes met eigen geschreven singles waarmee ze inmiddels scoren op de landelijke radiostations.

Binnen- en buitenland show boeken

Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en Belgie, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en De Zwarte Cross laten The Euros zien dat ze alle podia aankunnen.

We hope to see you on tour!!

The Euros are powered by Flügel.

Samenstelling

The Euros are:

  • David Bakker, Guitars/Bass/Vocals
  • Peter Bakker, Piano/Hammond/Synthbass/Vocals
  • Michiel Bütterhoff, Drums/Vocals

De mannen van The Euros zijn in twee energieke sets te boeken zijn, 1 x60 minuten en 1x 75 minuten.

Wil je direct feestband The Euros of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-4608000

Photo credits: Setvexy

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven