Daredevils

De frisse wind in het hedendaagse feestcircuit.

Energieke coverband Daredevils boeken voor een optreden? Deze  party-band  is de frisse wind in het hedendaagse feestcircuit. BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands, Dj’s en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de Daredevils. Wilt u direct de Daredevils of een andere band boeken? Bel dan 088- 460 8000

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Daredevils boeken. Daredevils boeken bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Daredevils

Deze hagelnieuwe party-band (2016) is de frisse wind in het hedendaagse feestcircuit. Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen wordt.

Subliem gesmede tracks met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen. Best of both worlds: en kan je twee uur lang verbazen en geniet, of twee uur lang bier drinken en meeschreeuwen.

Met 70 shows in het eerste jaar en veel reboekingen in 2017 kun je oprecht zeggen dat de band De Daredevils zichzelf op de kaart hebben gezet!

De Daredevils boeken

De Daredevils zijn te boeken voor een show van 1 x 90 minuten of max 2 x 60 minuten, exclusief techniek. Voor beschikbaarheid en aanvullende informatie neem contact op met het BVM team 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Meer bands als de Daredevils

Terug naar boven