• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Bökkers

Bökkers- boeken?
Foto credit: GJ Studios

Meer informatie over Bökkers

Deze kroonprinsen van de dialectrock zijn inmiddels kind aan huis in vele steden, tentfeesten en op diverse festivals waaronder uiteraard de Zwarte Cross.  Al jaren toert de Sallandse rockband langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land om daar een ongekend dampend feest te vieren. Originele Rock krakers komen voorbij in de energieke show als Annie uut de Bochte, Baat het niet dan Schaadt het Niet, Jezus en lederene Hef een reden.

Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de top 2000, shows in Paradiso, op de Zwarte Cross, Down the Rabbithole en vele andere festivals en feesttenten is Bokkers niet meer weg te denken.

De rockband rond voormalig Voederbietel Hendrik Jan Bökkers begon in 2010 als Normaal-coverband, maar heeft inmiddels na vier studioplaten en een live-album een volledig eigen smoelwerk opgetrokken. In 2019 voegen de heren alweer hun 6e studio album toe aan hun repertoire. Opgenomen aan de voet van de Luttenberg klinkt Leaven in de Brouweri-je lekker landelijk.

Bokkers betekend feest! In 2020 besluiten de bandleden om ermee te stoppen en zich te richten op nieuwe uitdagingen. Echter….De band Bökkers maakt vanaf 2021 een doorstart.

Zanger Hendrik Jan Bökkers heeft een nieuwe bezetting om zich heen verzameld waarmee hij weer gaat optreden en nieuwe muziek gaat opnemen. “We zijn klaar om uit de startblokken te schieten! Het spelen van keiharde Rock ’n Roll in tenten, discotheken, op festivals en kermissen vind ik nog steeds één van de mooiste dingen om te doen.

Boerenrockband Bökkers boeken voor je feest

Ik wil door met de band, dit is nog lang niet klaar” Naast Hendrik Jan bestaat de band uit Jeroen Sweers (toetsenist), Jim Zwinselman (gitarist), Bart Petter (bassist) en Stef Hoekjen (drummer). “Vooropgesteld dat deze jonge honden allemaal steengoed zijn, wordt onze sound ook breder, dit geeft muzikaal nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld in onze theatertours en dat is ontzettend tof!”.

Dit betekent overigens niet dat de herkenbare Bökkers-sound overboord wordt gegooid: “Integendeel! Bökkers blif Bökkers! Hier zijn de bekende nummers uit het Bökkers repertoire een onmiskenbaar onderdeel van. Dit wordt aangevuld met nieuw werk en hier en daar blijven we een enkel nummer van Jovink en Normaal spelen. Het wordt weer ouderwets knappen! De tap draait straks weer overuren, de planken zullen uit het podium krullen en het publiek zal na ons optreden hondsmoe maar dolgelukkig zijn.

 

Prijscategorie: € 10000,- tot >
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Bökkers

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  • Festival
  • Kermis
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.