Bökkers

Bökkers boeken betekend leven in de brouwerij!

Bökkers boeken voor een optreden? Het repertoire omhelst onder andere de échte oude nummers uit de beginperiode van Normaal.De bezoekers vinden het fantastisch. De biertap maakt overuren en de planken krullen uit ’t podium! Buro Voor Muziek is het artiestenbureau waar je alle populaire artiesten, boerenrock bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van van de band Bökkers .

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Foto credits: GJ Studios

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

BÖKKERS DE BAND

Deze kroonprinsen van de dialectrock zijn inmiddels kind aan huis in vele steden, tentfeesten en op diverse festivals waaronder uiteraard de Zwarte Cross.  Al jaren toert de Sallandse rockband langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land om daar een ongekend dampend feest te vieren. Originele Rock krakers komen voorbij in de energieke show als Annie uut de Bochte, Baat het niet dan Schaadt het Niet, Jezus en lederene Hef een reden.Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de top 2000, shows in Paradiso, op de Zwarte Cross, Down the Rabbithole en vele andere festivals en feesttenten is Bokkers niet meer weg te denken.

Band Bökkers boeken

De rockband rond voormalig Voederbietel Hendrik Jan Bökkers begon in 2010 als Normaal-coverband, maar heeft inmiddels na vier studioplaten en een live-album een volledig eigen smoelwerk opgetrokken. In 2019 voegen de heren alweer hun 6e studio album toe aan hun repertoire. Opgenomen aan de voet van de Luttenberg klinkt Leaven in de Brouweri-je lekker landelijk. De single Duutse Grens heeft de weg naar het publiek al gevonden. De andere nummers worden spectaculair geprestenteerd in de Grolsch Brouwerij in Enschede. Bokkers betekend feest!

BURO VOOR MUZIEK is het boekingskantoor voor de band Bökkers.  Voor aanvullende informatie en boekingsmogelijkheden bel 088 4608000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven