Jetset

Ramvolle show met meer dan 120 hits !

Live band Jetset boeken? Jetset is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt Jetset Live! tot dé geschikte live band voor je evenement of feest! Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Coverband Jetset.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Jetset boeken coverband burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Jetset

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten op één podium. Met de band JETSET LIVE! haal je high energy en de absolute top in huis.

Jetset boeken

De band JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Met een custom made licht- en LEDwall show en knallende shooters is het één en al energie op het podium. Vanuit onze passie en gedrevenheid blijven we ons continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor u telkens weer verrast wordt.

Jetset de feesttent band

Ondersteund door onze vakbekwame crew zijn de mogelijkheden voor licht, geluid en video eindeloos. Door hun prettige manier van communiceren, bent u in staat om samen met hen de meest optimale situatie te creëren.

JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor uw evenement of feest!

Direct coverband Jetset Live boeken? Bel dan Buro Voor Muziek het exclusieve boekingskantoor van de band Jetset>> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven