• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,3

Edwin Evers Band

Edwin Evers band boeken

Meer informatie over Edwin Evers Band

In 2002 richtte Edwin een band op met zijn muzikale vrienden. Edwin begon als drummer en ging later ook zingen in de band. Het doel van de Edwin Evers Band is een feest der herkenning brengen, zorgen dat er voor iedereen iets leuks tussen zit. Optreden is voor de Edwin Evers Band sowieso één van de leukste dingen die er is, dus het plezier spat er elk optreden weer vanaf op het podium.

Met een bezetting van dertien(!) top muzikanten kan de band daadwerkelijk alles spelen. Edwin over de band: “Ik ben iemand die zoveel mogelijk gebruik maakt van de enorme ervaring en mogelijkheden die de muzikanten in deze band met zich meebrengen. Daardoor heeft iedereen zijn of haar inbreng. Als muzikant kan ik niet in de schaduw staan bij de mensen met wie ik speel, maar door mijn ervaring op radio en werken in het land heb ik over het algemeen wel een goed gevoel voor wat het publiek wil en leuk vindt.

Daardoor kan ik richting geven en dat samen is denk ik een hele goeie combi.” Naast het optreden op events en festivals, speelt de band ook in zowel de binnen- als de openluchttheaters. In 2021-2022  gaat de band voor het eerst het clubcircuit in, met een 80’s Clubtour!

Edwin Evers Band boeken voor je Evenement

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, verovert de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden.

De Edwin Evers Band is zeer geschikt als de termen ‘uit je dak gaan’ en ‘feest der herkenning’ hoog op je verlanglijstje staan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en voordeligste gage om de Edwin Evers band te boeken

Prijscategorie: € 10000,- tot >
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Edwin Evers Band

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Festival
  Sfeer
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.