Edwin Evers Band

Edwin Evers is geboren op 9 mei 1971 in Hardenberg. Edwin Evers is bekend van zijn gezellige ochtendshow bij Radio 538. Naast dat Edwin Evers te boeken is als spreker is ook de Edwin Evers band te boeken. De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici en waar Edwin Evers zelf achter de drums plaatsneemt, wordt met groot enthousiasme ontvangen door het publiek. De band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90. De Edwin Evers Band boeken via Buro voor Muziek is een uitstekende keuze voor elk openbaar en besloten feest/evenement.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Edwin Eversband boeken. De Edwin Eversband boek je bij BVM

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

EDWIN EVERS BAND

 Het is al weer meer dan 15 jaar geleden dat ze als muzikale vrienden besloten een band te vormen. Dit was ter gelegenheid van de CD presentatie van ‘Evers Staat Op’. Het was die avond zo te gek om met z’n allen muziek te maken, dat ze nooit meer uit elkaar zijn gegaan. Zo is de Edwin Evers Band geboren. De eerste 10 jaar hebben ze veel gespeeld op (besloten-) feesten, events en festivals. Diverse artiesten begeleiden tijdens hun concert en waren we de begeleidingsband bij o.a. The Voice of Holland en The Voice Kids. In 2011 zijn we naast de reguliere optredens gestart met een theatertour. Een show vol met eigen interpretaties van de muziek van onze helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt. Van prachtige ballads  tot de meest swingende nummers en vanzelfsprekend komen de typetjes van Edwin langs. Dit vormt de basis voor de theater tour.

Edwin Evers band boeken

De Band met de beste muzikanten van Nederland onder leiding van Nederlands’ bekendste dj, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Niet vanuit de intieme radiostudio, maar in de spotlights samen met zijn muzikale vrienden waarmee hij al ruim 12 jaar een top band vormt. Ze spelen in dit unieke concert niet simpelweg covers, maar door de gezamenlijke creativiteit en virtuositeit brengt de band op hoog niveau hun interpretaties van hun grote helden zowel akoestisch (in een prachtige meerstemmige setting) als versterkt.

Muzikanten: Allard Buwalda (saxofoon), Bert Meulendijk (gitaar), Eelco Oudolf (trompet), Ferry van Leeuwen (zang), Hilvert Roorda (toetsen), Jeroen Rietbergen (piano), Jel Jongen (trombone), Maxine (Zang), Michel van Schie (bas), Marnix Stassen (percussie), Serge Plume (trompet), Tessa Boomkamp (Zang & Drums) and last but not least Edwin Evers zelf (zang en drums).

Direct de Edwin Evers band boeken, bel dan 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven