Monique Smit

Monique Smit boeken voor een optreden? Monique Smit bekend van het populaire TV programma Kids Top 20 en 2 Kleine Kleutertjes. In 2008 debuteerde Monique als zangeres met het album Stel Je Voor, in 2010 gevolgd door het album Verder. Van beide albums verschenen meerdere singles. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Monique Smit.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Monique Smit boeken zangeres inhuren

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Monique Smit

Monique groeit op in Volendam, als jongste zus van Jan Smit. Na de Mavo volgt zij een kappersopleiding. Smit wordt bekend op televisie met het programma ‘Gewoon Jan Smit’, een reallife-soap waarin het gezin Smit op de voet wordt gevolgd.

In het voorjaar van 2007 doet ze mee aan het programma ‘Just the two of us’, waarin ze onder professionele begeleiding een muzikale carrière begint. Haar partner in het programma is Xander de Buisonjé. Ze verliezen de finale van Edwin Evers en Berget Lewis. In hetzelfde jaar tekent Monique een platencontract, waarna haar eerste solosingle ‘Wild’ uitkomt.

Eind 2007 wordt Monique door de TROS gevraagd als presentatrice. Ze presenteert daar ‘De Kids Top 20’ en ‘Wild van Muziek’ bij Sterren.nl. In 2010 en 2011 is Monique gastvrouw van de Sterren.nl Awards en de BumaNL Awards en in 2012 start ze nóg een carrière: ze begint als DJ bij Sterren.nl Radio.

Ondertussen blijft Monique succesvol als zangeres. Ze brengt meerdere hits uit, waaronder het duet ‘Één zomeravond met jou’, met Tim Douwsma. Monique treedt, naast haar vele andere bezigheden, meerdere keren per week door het hele land op.

Monique Smit boeken

Monique Smit is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten. Tevens is Monique Smit in te huren als presentatrice.

Doelgroep omschrijving Monique Smit:

jong, leeftijd coredoelgroep 6 tot 16 jaar, jongens en meisjes met lichte nadruk op meisjes (role model). Momenteel zijn veel van de optredens die Monique doet voor deze doelgroep. Zij beschikt over een groot talent in het communiceren en presenteren voor juist deze groep. Daarnaast is Monique populair bij in het bijzonder eerste en tweedejaars studenten in het wetenschappelijk onderwijs. Ook tijdens studentenfeesten is zij een veelgevraagde en geboekte persoonlijkheid. Monique Smit heeft ruim 20.000 followers op Twitter.

Direct zangeres Monique Smit boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven