Dirty Daddies

Bekend van Concert At Sea, Zwarte Cross, Heineken Music Hall en je dochter’s stoutste dromen.

Dirty Daddies boeken

Bekend van Concert At Sea, Zwarte Cross, Heineken Music Hall en je dochter’s stoutste dromen. The Dirty Daddies boeken voor je feest? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor voor alle artiesten, bands, dj’s en acts. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van coverband DIRTY DADDIES.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
bekende coverband Dirty Daddies boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Dirty Daddies boeken

Bekend van Concert At Sea, Zwarte Cross, Heineken Music Hall en je dochter’s stoutste dromen. The Dirty Daddies! Na twee jaar on the road, zijn The Dirty Daddies uitgegroeid tot dé ultieme festival act. Met meer dan 150 shows in de benen zal het je niet verbazen dat deze 7-koppige spektakelband een geolied monster is geworden. De band laat elk feest op haar grondvesten schudden.

In een twee uur durende live show worden ruim 100 hits op je afgevuurd, verpakt in muzikaal hoogstaande medleys. Iedere hit vloeit na maximaal één minuut naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top-2000 die als een tornado over een zingende, springende en hossende menigte raast. Het volledig in het wit getooide gezelschap speelt met hetzelfde gemak elke feesttent, elk festival en alle clubs van Nederland en omstreken plat.

Deze coverband speelt alle mogelijke hits

The Dirty Daddies gooien werkelijk alle mogelijke hits in de dirty blender. Verwacht onder andere stevige rocktracks van AC/DC, Bon Jovi en Europe, kampvuur knallers van Oasis tot Mumford & Sons, glijders van Wham naar Bryan Adams en natuurlijk de heetste dancehits van het moment. Zoals je van The Dirty Daddies gewend bent zullen ook de foute uitstapjes links en rechts niet ontbreken. Dit jaar zullen de vingers gebrand worden aan DJ Paul Elstak, Will Smith, The Village People en vele andere guilty pleasures.

In 2015 is de hele bende door de hyperactieve heren naar een next level getild. Verwacht een compleet vernieuwde show met veel nieuwe muziek, een uitgebreide vuur- en lichtshow, CO2-kanonnen en natuurlijk de welbekende stortvloed aan confetti. Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en genieten van de beste partyknallers die de wereld heeft voortgebracht!

Boekingen Dirty Daddies

De band Dirty Daddies is te boeken met special effects. Twee keer een knallende set van 60 minuten of één lange energieke show van 90-120 minuten. The Dirty Daddies boeken? Neem contact op met ons team voor aanvullende informatie, beschikbaarheid en de allerlaagste kosten om coverband Dirty Daddies te boeken >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Meer bands als The Dirty Daddies

Terug naar boven