Baby Blue

Een optreden van Baby Blue is gegarandeerd een feest: bijzijn is meemaken!

Baby Blue boeken voor een optreden? De verfrissende show van de band werkt overal aanstekelijk. De brede en het zeer toegankelijke repertoire vliegt je in een hoog tempo om de oren. Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit! Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over feestband Baby Blue.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Baby Blue coverband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Baby Blue?

De zes jongens van Baby Blue nemen hun enthousiasme mee naar ieder optreden. Vanaf de eerste minuut wordt het publiek geboeid door het pakkende repertoire. De boel staat direct op z’n kop! Ongeacht tijdstip, de locatie of het publiek. Keer op keer is het raak!

Show

Baby Blue verovert in een razend tempo het live-circuit, van kroegen tot grote feesttenten. Ook tot supportshows voor de Dijk, BZB en Golden Earring. De band zal komend seizoen te zien zijn op verschillende festivals zoals 7th Sunday, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Dicky Woodstock Festival en FestyLand.

De verfrissende blik van de jongens zorgt ervoor dat Baby Blue een aanstekelijke band is. De brede en zeer toegankelijke muziekkeuze vliegt je in een hoog tempo om de oren. En is voor alle leeftijden toegankelijk. Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit. Baby Blue speelt alles, zolang het maar voldoet aan de volgende voorwaarden. Iedereen kent het, iedereen zingt het mee. Iedereen zal erop dansen en springen!

Wilt u direct feestband Baby Blue of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven