Barcode

Allround Coverband boeken

De band Barcode boeken voor uw feest? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor voor al uw artiesten, bands, dj’s en acts. op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Barcode. Wilt u direct Barcode boeken? Bel dan 053-4608000

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Barcode feestband boeken coverband

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Barcode een allround Coverband

Zes muzikanten, één brok ervaring, met twee energieke frontkanjers die een constante klik met het publiek hebben. Deze muzikale achtbaan dendert door een wereld van hits. krakers en knallers. Een ervaring vol aktie, pit en power! Daar draait het om dat is Barcode!

Niet statisch op een podium, maar zij aan zij bij uw gasten. Welkom in een wereld van kwaliteit en veelzijdigheid.Welkom bij Barcode!

Barcode werkt met professioneel materiaal, een representatieve crew en past haar show aan op uw feest!

ARE YOU READY TO BE ENTERTAINED?
Laat je ook in 2017 weer meeslepen door een wervelende nieuwe show vol live muziek, energie en interactie!
Barcode is de garantie voor een geslaagd feest!
Een zinderende show met een opvallende ledwall en een waanzinnige lichtshow en een afwisseling van de beste hits en leukste meezingers.
Dit alles gebracht door een groep sterke muzikanten met een zanger en zangeres die het publiek pas loslaten als het zwetend en dampend neervalt.
Wilt u direct Barcode boeken? Bel dan 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven