Beethoven Legends

First Beethoven, now Legends!

Beethoven Legends boeken

Beethoven Legends boeken voor een optreden? De vijf muzikanten in deze kleinere setting zijn bekend bij u als oprichters van de populaire band Beethoven. De bezetting is kleiner en de show veel ingetogener. Beethoven Legends speelt vanuit dezelfde visie als Beethoven. Inspirerend, professioneel, flexibel en spraakmakend! Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Beethoven Legends.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
beethoven legends boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Beethoven Legends?

De muzikanten van Beethoven Legends hebben allemaal een schat aan ervaring. Door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziekindustrie. Steven Baoh, Edwin Grovell en Marieke Baoh waren jarenlang de grondleggers en gezichten van de populaire band Beethoven. Zanger Roan was één van de finalisten van X-Factor. Roan heeft daarna ruimschoots zijn sporen verdiend met verschillende muzikale projecten en bands. Deze band weet duidelijk hoe een feest een feest wordt!

De bezetting is kleiner en de show ingetogen. Beethoven Legends speelt vanuit dezelfde visie als Beethoven. Dat betekent dat goed niet goed genoeg is. Het moet inspirerend zijn, professioneel en spraakmakend. Ze wisselen de nieuwste hits af met de lekkerste classics. Of het nu een private party of corporate event betreft, ingetogen of het dak eraf, de band Beethoven Legends weten hoe een feest tot een succes te maken. Uiteraard met een duidelijke Beethoven Legends stempel erop!

Met oprechte passie voor het vak, gevoel voor de sfeer van het feest, een zeer veelzijdig repertoire en het flexibele,trendsettende karakter. Beethoven Legends is de ideale sfeermaker voor uw evenementen.

 

Coverband Beethoven Legends boeken

Beethoven Legends is uitermate geschikt voor de kleinere bedrijfsfeesten.
Speeltijden: 3 x 45 minuten binnen 4,5 uur. Inclusief Led Wall.

Wilt u direct Beethoven Legends of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven