Beethoven Legends

First Beethoven, now Legends!

Beethoven Legends boeken

Beethoven Legends boeken voor een optreden? De vijf muzikanten in deze kleinere setting zijn bekend bij u, als oprichters van de populaire band Beethoven. De bezetting is kleiner en de show veel ingetogener. Beethoven Legends speelt vanuit dezelfde visie als Beethoven. Inspirerend, professioneel, flexibel en spraakmakend. Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Beethoven Legends.

 

beethoven legends boeken burovoormuziek.nl

Wie zijn Beethoven Legends?

De muzikanten van Beethoven Legends hebben allemaal een schat aan ervaring. Door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziekindustrie. Steven Baoh, Edwin Grovell en Marieke Baoh waren jarenlang de grondleggers en gezichten van de populaire band Beethoven.

De bezetting is kleiner en de show ingetogen. Beethoven Legends speelt vanuit dezelfde visie als Beethoven. Dat betekent dat goed niet goed genoeg is. Het moet inspirerend zijn, professioneel en spraakmakend. Ze wisselen de nieuwste hits af met de lekkerste classics.

Met oprechte passie voor het vak, gevoel voor de sfeer van het feest, een zeer veelzijdig repertoire en het flexibele,trendsettende karakter. Beethoven Legends is de ideale sfeermaker voor uw evenementen.

 

Coverband Beethoven Legends inhuren

Beethoven Legends is uitermate geschikt voor de kleinere bedrijfsfeesten.
Speeltijden: 3 x 45 minuten binnen 4,5 uur. Inclusief Led Wall.

Wilt u direct Beethoven Legends of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

Terug naar boven