Broadway

Broadway boeken, en er komt een band met onderscheidende factor. Dit komt terug in zowel horen als om het zien van de band. Met veel enthousiasme wordt er een show neergezet waar U tegen gezegd kan worden. Van een bedrijfsfeest tot een grote feesttent. En van een mooie bruiloft tot een dancing, Broadway is ruim inzetbaar, waardoor het de ideale band is voor elk event. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Broadway

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Broadway band boeken coverband

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Broadway band

Broadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en beleving en laat zich keer op keer verrassen. Zo is het ook bij Broadway de Band.

Dat is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire vol Guilty Pleasures en een feest van herkenning, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. De ideale invulling voor elk event, want de coverband Broadway kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsfeest tot de grootste tentfeesten en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.

Broadway is de ideale band om mee te werken. Zonder allerlei fratsen maar gewoon zeer gedegen, altijd optimaal presterend en bovenal van een top niveau in Nederland. Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands en laat dat altijd en overal zien!

Broadway boeken

Broadway is een altijd vernieuwende band en laat dit steeds weer blijken. In december 2016 is onze nieuwe show gelanceerd, met een nieuwe repertoire, nieuwe podiumdelen, een nieuwe lichtshow, gebruik van specials en nog meer klasse en glamour! Dus komt dat zien!

Broadway is een geschikte band voor bruiloften, bedrijfsfeesten maar ook voor de feesttent. De band verzorgt een show van 3 x 45 minuten.

Direct de band Broadway boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

bekijk ook eens

Terug naar boven