Cabrio

Cabrio boeken voor je feest? Een feesttent, schuttersgebouw of zalencentrum, Cabrio verbouwt iedere locatie tot een feestpaleis. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Cabrio.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Cabrio Coverband boeken. Coverband boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Cabrio

Een onuitputtelijk repertoire, een aanstekelijke energieke 100% live show en 5 ervaren topmuzikanten staan aan de basis van de succesformule van Cabrio!

Met de vele optredens achter zich, barsten de verschillende muzikanten van ervaring en hebben ze diverse podia in Nederland bespeeld. Of het nu gaat om een evenement of feesttent, een bedrijfsfeest of bruiloft, het veelzijdige repertoire van Cabrio maakt ieder feest tot een succes.

Met de combinatie van recente Top 40 nummers, Dance classics, Hollandse meezingers, Duitstalige hits en verrassende opzwepende medleys bruist iedere feestlocatie over van enthousiasme. Ondersteund door moderne licht- en geluidstechniek maakt Cabrio een graag geziene gast op de Nederlandse podia.

Coverband Cabrio boeken

Cabrio is een energieke band die iedereen kan vermaken van jong tot oud! Variërend van de meest recente top 40 nummers tot de echte kermiskrakers die de hele tent in beweging brengt. Cabrio bruist, er gebeurt namelijk veel op het podium. De speakers voeren de boventoon, terwijl de zanger de meest markante dorpsfiguren het podium opsleurt. Een serenade voor het koningspaar, of een ruige rockshow met pruiken en wapperende haren. Van gezellige dansmuziek voor overdag tot en met een allround show in de avond.

De band bestaat uit Ronald van Hal, Rick Ariessen, Sander Raaphorst, Martijn Romp, Dave Kelder en uiteraard de crew.

Speeltijden: 3 x 45 minuten

Direct de band Cabrio of een andere feesttentband boeken? Bel dan Buro Voor Muziek >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven