• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Chef’ Special

Chef'-Special Boeken
Foto credit: Brownmetal

Meer informatie over Chef’ Special

Chef’Special met hits als ‘In Your Arms’, ‘On Shoulders’, ‘Peculiar’ en ‘Amigo’ is Chef’Special niet meer weg te denken uit de Nederlandse festivals en clubs. Zo stonden ze al twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall. Ze speelden op de mainstages van grote festivals zoals Pinkpop, Concert at SEA en Lowlands. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Chef’Special

Met hits als ‘In Your Arms’, ‘On Shoulders’, ‘Peculiar’ en ‘Amigo’ is Chef’Special niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Zo stonden ze al twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall. ze speelden op de mainstages van grote festivals zoals Pinkpop, Concert at SEA en Lowlands.

Ze werden bij de 3FM Awards gekroond tot zowel ‘Beste Band’ als ‘Beste Live Act’.  Inmiddels heeft ook het buitenland kennis gemaakt met de Haarlemse groep. Chef’Special verzorgde de support van Twenty One Pilots. Tijdens deze stadion tour door de Verenigde Staten speelde de band op 47 plekken in het land.

Chef’Special stond twee keer in de Madison Square Garden. Ook traden ze op in het wereldberoemde Red Rocks amfitheater. In maart verscheen het nieuwe album ‘Amigo’. In oktober 2017 geeft de Haarlemse band de grootste show uit hun carrière, in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Let’s go, Amigo!
Met een flinke rij hits is Chef’ Special ideaal geschikt als ‘stevige’ afsluiter van een besloten bedrijfsfeest of evenement. Daarnaast is de band speciaal voor de besloten markt ook te boeken in een akoestische setting. De band speelt in de stijl van reggae/funk en hiphop een spetterende set van 1 x 60 minuten.

Prijscategorie: Op aanvraag
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Chef’ Special

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Festival
  Sfeer
   Werkgebied
   • Heel Nederland

   * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.