• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

David Bowie Tributeband – Ground Control

Ground-Control-David-Bowie-Tributeband boeken?

Meer informatie over David Bowie Tributeband – Ground Control

Ground Control brengt al 10 jaar met veel passie het repertoire van David Bowie! Deze veelzijdige artiest, die de connectie belichaamde tussen de 70’s, 80’s en 90’s, door 3 decennia lang steeds te blijven vernieuwen en voorop te lopen in de popmuziek en popart. Zelfs met zijn allerlaatste werk Blackstar wist hij iedereen op het verkeerde been te zetten.

Ries de Wit, de unieke frontman van Ground Control, weet als geen ander in de huid van David Bowie te kruipen. Niet door hem te kopiëren in kledingstijl, moves of gebaren maar juist door zichzelf te blijven. Het publiek ervaart door hem het gevoel, de energie en de emotie van David Bowie en zien tegelijkertijd een zanger die helemaal zichzelf is en blijft. Daardoor voelt het als écht bijwonen van een intiem concert van Bowie.

Ground Control bestaat uit zeer getalenteerde muzikanten die hun sporen hebben verdiend in vele bands en vanuit diverse muzikale roots.  Deze artistieke bagage weten zij te combineren tot één muzikale passie: David Bowie!

Ground Control speelt de beste, mooiste en meest belangrijke nummers uit Bowies enorme repertoire. Soms bijna identiek aan het origineel, soms met een twist, maar altijd met groot respect voor de Thin White Duke zelf… Van ‘Ziggy Stardust’ tot ‘Station to Station’, van ‘Space Oddity’ tot ‘Heroes’, van ‘Five Years’ tot ‘Let’s Dance’ en van ‘Changes’ tot ‘Scary Monsters’…Elke periode van David Bowie is bijzonder! En Ground Control weet dit verbluffend realistisch neer te zetten, met een unieke, muzikale en kleurrijke live show.

De beste tributebands vind je bij Buro Voor Muziek, meer informatie over Ground Control David Bowie Tributeband? neem dan contact op met onze afdeling tribute-bands.

 

 

Prijscategorie: € 1000,- tot € 2000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie David Bowie Tributeband – Ground Control

  Gelegenheden
  • Festival
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.