Verschilmaker

 De Verschilmaker boeken

Wie maakt het verschil of Wat maakt het verschil? Er is maar één man die hierop het antwoord weet:
“de Verschilmaker”.Hij heeft als missie om het verschil te achterhalen bij elk onderwerp, bij elke bedrijf, bij elke verkiezing.

Door middel van scherpe, maar ook luchtige vragen, gaat hij als een duiker de diepte in om het verschil te achterhalen. Desgewenst kan hij een korte conference maken als relativerende evaluatie, of schrijft hij liedjes over uw thema of bedrijf, die hij (live begeleid door een pianist) tijdens de bijeenkomst op zorgvuldig gekozen momenten ten gehore brengt.

Één ding is zeker: hij maakt als rode draad het verschil bij elke bijeenkomst! “De Verschilmaker” is een creatie van acteur Johan van Genechten.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven