De Woudrukkers

De Woudrukkers boeken, de band die in 2017 verkozen is tot Party band van het jaar!  Rock ’n Loll! Van de Cats tot AC/DC en van boyband tot scheurende rock. De Rukkers spelen alles in hun Woudrukkers-Style: Muziek voor de echte feestgangers! Want dat is waar de mannen van houden maar het publiek ook!!!! De Woudrukkers zijn zeker geen 13 in een dozijn bandje want die zijn er al genoeg. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band De Woudrukkkers.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Woudrukkers rock and roll band boeken
De Woudrukkers boeken rock and roll boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie De Woudrukkers

4 Ras-muzikanten die met elkaar elke zaal plat spelen!! We gaan terug naar het wilde West-Friesland (N-H), waar het allemaal begon…

De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus. Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed.

Rock ‘n Loll is het motto!
Elk optreden van De Woudrukkers is uniek. Ze spelen namelijk zonder setlist waardoor ze snel en alert in kunnen spelen op dát wat het publiek leuk vind.

Feest, scheurende (boeren)rock of meebrullen met lola en believer? Het is muziek voor de plattelandse feestgangers! Want dat is waar deze “barre” mannen van houden en het publiek ook!! Ze staan geen minuut stil, laten menig vrouwen hart op hol slaan en zetten met hun “feest gebruis” elke tent op z’n kop!. Is het Pop? Rock? Feest? Het zijn de Woudrukkers!

In een paar jaar tijd zijn De Woudrukkers uitgegroeid tot landelijk bekende Rock ’n Loll band. Eind 2017 hebben De Woudrukkers zelfs de ‘PARTY AWARD’ in ontvangst mogen nemen voor ‘Populairste Partyband van Nederland!’. U snapt het; De Woudrukkers gaan er voor! Dampende feesttenten in Groningen tot bomvolle dorpspleinen op ‘t Brabantse platteland. Niets is te gek tijdens hun “Trektocht”!

De Woudrukkers boeken

Net wanneer je denkt dat het niet gekker kan, rukken De Woudrukkers opnieuw op met niemand minder dan trucker Henk Wijngaard! Samen met deze asfalt-rocker scheuren ze de versterkers open en slaat de vlam in de pijp! Weet dus waar u aan begint.. Lijm het boerenbont van de buren maar vast; want het stampende en meezingende publiek zal met deze unieke en dampende combinatie compleet uit hun dak gaan!

DE WOUDRUKKERS KOMME D’R AN!

Direct de Woudrukkers boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven