• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

De Woudrukkers

De-Woudrukkers-Boeken?

Meer informatie over De Woudrukkers

ROCK ‘N ROLL BAND DE WOUDRUKKERS KOMME D’R AN!

Dampende feesttenten, ram volle zalen en springende dorpspleinen. Niets is te gek voor de Woudrukkers! Tijdens hun “Trektocht” vliegen ze door het hele land om elke tent op z’n kop te zetten! Rock ‘n Loll is het motto! Dus feest in de tent! Monkees tot Motörhead, polka tot scheurdende boerenrock. GAS! 4 Ras-muzikanten die met elkaar elke zaal plat spelen!! We gaan terug naar het wilde West-Friesland (N-H), waar het allemaal begon…De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus. Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed. Rock ‘n Loll is het motto! Elk optreden van De Woudrukkers is uniek. Ze spelen namelijk zonder setlist waardoor ze snel en alert in kunnen spelen op dát wat het publiek leuk vind. Feest, scheurende (boeren)rock of meebrullen met lola en believer? Het is muziek voor de plattelandse feestgangers! Want dat is waar deze “barre” mannen van houden en het publiek ook!! Ze staan geen minuut stil, laten menig vrouwen hart op hol slaan en zetten met hun “feest gebruis” elke tent op z’n kop!. Is het Pop? Rock? Feest? Het zijn de Woudrukkers!

In een paar jaar tijd zijn De Woudrukkers uitgegroeid tot landelijk bekende Rock ’n Loll band. Eind 2019 hebben De Woudrukkers zelfs de ‘PARTY AWARD’ in ontvangst mogen nemen voor ‘Populairste Partyband van Nederland!’. Je snapt het; De Woudrukkers gaan er voor! Dampende feesttenten in Groningen tot bomvolle dorpspleinen op ‘t Brabantse platteland. Niets is te gek tijdens hun “Trektocht”!

De Woudrukkers boeken

Van de Cats tot AC/DC en van boy band tot scheurende rock. De Rukkers spelen alles in hun Woudrukkers-Style: Muziek voor de echte feestgangers! Want dat is waar de mannen van houden maar het publiek ook!!!! De Woudrukkers zijn zeker geen 13 in een dozijn bandje want die zijn er al genoeg. Net wanneer je denkt dat het niet gekker kan, rukken De Woudrukkers opnieuw op met niemand minder dan trucker Henk Wijngaard! Samen met deze asfalt-rocker scheuren ze de versterkers open en slaat de vlam in de pijp! Weet dus waar je aan begint.. Lijm het boerenbont van de buren maar vast; want het stampende en meezingende publiek zal met deze unieke en dampende combinatie compleet uit hun dak gaan! Direct de Woudrukkers boeken, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

Prijscategorie: € 3000,- tot € 4000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie De Woudrukkers

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  • Kermis
  • Studentenfeest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.