• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Dennie Christian

Dennie-Christian-Boeken?

Meer informatie over Dennie Christian

Dennie Christian boeken voor je feest? Dennie Christian heeft een verbazingwekkend talent. Spelenderwijs lukt het hem om zijn positieve levensinstelling, zijn plezier in de omgang met mensen en de liefde voor Duitstalige muziek op het publiek over te brengen. Op deze pagina vind je meer informatie over het boeken van de zanger Dennie Christian.

Dennie Christian is op 22 mei 1956 in Bensberg bij Keulen als Bernd Althoff geboren. Toen hij leerjongen bij verzekeringsmaatschappij was, leerde hij zijn latere producer kennen. Zijn eerste liedjes nam Dennie als 17-jarige op. Zijn eerste plaat was “Jede große Liebe hat ein Happy-End”. Pas zijn vierde single bracht het succes: “Rosamunde”.

Op 10 september 1981 trouwde Dennie de een jaar jongere Duitse Roswitha Smid in Heerlen. Een paar duizend mensen stonden langs de weg, om het jonge paar na zijn huwelijk te zien. Op 3 juli 1983 kwam dochter Romina ter wereld, op 2 januari 1989 zoon Aljoscha André. Dennie trok zich na zijn eerste vijf jaar als artiest uit Duitsland terug en concentreerde zich als zanger en tv- en radio-presentator op de Benelux.

Als opvolger van Freddy Quinn presenteerde hij het “Schlagerfestival van Kerkrade” sinds 1982 . Na de dood van zijn manager en vriend Harry Thomas in 1991 nam hij ook de organisatie van het Schlagerfestival over. Aan het eind van de jaren 80 keerde hij terug en had een comeback in Duitsland. Een platina LP en elf gouden LP´s evenals twee gouden singles ontving de zanger tot nu toe.

Zanger Dennie Christian boeken

Sommige mensen behouden ook als ze ouder worden een soort innerlijke jeugd, die het hun mogelijk maakt, in hun doen en laten flexibel en sprankelend van geest te blijven. Mensen, bij wie de jaren geen sporen achterlaten. Dennie Christian is zo’n mens. De zanger had in de afgelopen 35 jaar zowel in Duitsland als ook in de Benelux groot succes als radio- en Tv-presentator, als presentator van het Schlagerfestival en als zanger. Tot op heden heeft de in Bensberg geboren zanger ontelbare albums en singles uitgebracht en daarmee een platina en ettelijke gouden elpees verdiend.

Hij straalt nog steeds dezelfde charme en energie uit als in 1973, toen hij met „Rosamunde“ de eerste superhit scoorde. Maar ook op een ander gebied heeft Dennie Christian een verbazingwekkend talent. Spelenderwijs lukt het hem om zijn positieve levensinstelling, zijn plezier in de omgang met mensen en de liefde voor Duitstalige muziek op het publiek over te brengen. Door hem werd het „Schlagerfestival“, dat hij sinds 1982 presenteert, tot een van de grootste en meest succesvolle shows in dit genre.

Hij presenteerde in de jaren 80 en 90 een wekelijks programma op de Nederlandse radio en het RTL-TV-programma „Musikcafe“. Ondanks zijn succes is de sympathieke krullenkop met beide benen op de grond gebleven. Voor zijn buren in zijn woonplaats Wardenburg (bij Oldenburg) is Dennie Christian „die aardige vent van hiernaast“. Nog steeds.

DENNIE CHRISTIAN BOEKEN

Dennie Christian is een gewilde zanger op Schlagerfeesten, Oktoberfesten, Bierfesten en in de feesttenten.

Prijscategorie: € 3000,- tot € 4000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Dennie Christian

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Carnaval
  • Feesttent
  • Kermis
  • Verjaardag
  • Personeelsfeest
  • Oktoberfest
  Sfeer
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.