• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Diva’s of Dance

Divas of Dance 90's act boeken

Meer informatie over Diva’s of Dance

De populairste jaren 90 zangeressen

Divas of Dance boeken en gegarandeerd een wervelende show! Met de internationale hit-successen als: “No Limits”, “Dreams” en natuurlijk “Sex On The Beach”. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Diva’s of Dance.

De internationale hit-successen als: “No Limits”, “Dreams” en natuurlijk “Sex On The Beach”…. liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen. De dance diva’s: Anita Doth (2 Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des’Ray (2 Brothers) domineerden om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. Met, alleen in Nederland, gezamenlijk, al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen. Zeer regelmatig kwamen zij elkaar tegen, in kleedkamers, bij optredens voor radio & tv. Maar nog nooit stonden zij samen op één podium in één show! Conrad Stockmann had het idee van Divas of Dance en benaderde de drie dance divas met de vraag wat zij hiervan zouden vinden. Tevens hoorde de “Doe Een Wens Stichting” van de plannen en vroeg de dames onmiddellijk of zij geen ambassadrices voor de stichting wilden worden. Naast hun eigen carrières maken de dames nu tijd vrij om een groter publiek kennis te laten maken met het gelegenheidsproject:

Diva’s of Dance boeken

Het feest der herkenning waarin de 80-er & 90-er jaren herleven…
Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits van Sister Sledge zoals; “Lost In Music”, “Greatest Dancer” en… “We Are Family”. En natuurlijk een ultra swingende hit-mix waarin de grootste successen, van deze dance diva’s zelf, de revue passeren… Het resultaat: Een sensationele act met drie internationale toppers, tezamen in één fantastische show, The Divas of Dance is born! En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen! De dance diva’s zijn Anita Doth (2 Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des’Ray (2 Brothers), Nance (Twenty 4 Seven).

Prijscategorie: € 5000,- tot € 7500,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Diva’s of Dance

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Festival
  • Personeelsfeest
  Sfeer
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.