• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Dowwen Hèze

Rowwen Hèze Tribute Dowwenheze Boeken?
Foto credit: Henny van Riel

Meer informatie over Dowwen Hèze

Dowwen Héze Tributeband inhuren of boeken? Een stel Bourgondiërs brengen een tribute aan Limburgs trots Rowwen Hèze. Gekker moet het niet worden, en dat word het dan ook niet. De bandleden van Dowwen Hèze brengen een tribute aan de Limburgse band Rowwen Hèze, afkomstig uit het Limburgse America. Iedereen kent de hits “De Neus Umhoeg”, “Niks An De Hand”, “November” “Zondag In Het Zuiden” en “Kwestie Van Geduld”.

Dowwen Hèze speelt ze allemaal, met volle overtuiging, muzikale Bourgondische ingrediënten en folk-invloeden. De concerten van Rowwen Hèze staan bekend om een waar spektakel van feest, muziek, bier en samenhorigheid, dit alles kan je verwachten bij een optreden van Dowwen Hèze.

Ervaar het feest van dé meest enthousiaste “Rowwen Hèze tributeband

Geniet van de allerbeste ingrediënten: Accordeon, Folk en Polka, positieve energie, hartstochtelijk temperament en zuidelijke gemoedelijkheid. Feest in de tent met Tribute band Dowwen Hèze! Dowwen Hèze richt zich met name op de feestnummers zoals Bestel mar, Limburg, Maria en alle andere opzwepende en energieke liedjes. Kortom, met een biertje in de lucht meezingen en meedansen. Dowwen Heze is bereikbaar voor iedereen. T’ is een kwestie van geduld……..

Rowwen Hèze Tributeband boeken? Dowwen Hèze is te boeken voor een festival, kermis, tentfeest, dorpsfeest of bedrijfs evenement.

Prijscategorie: € 2000,- tot € 3000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Dowwen Hèze

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Feesttent
  • Festival
  • Kermis
  Sfeer
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.