Dowwen Hèze

DOWWEN HÈZE Tributeband inhuren of boeken? Een stel Bourgondiërs brengen een tribute aan Limburgs trots Rowwen Hèze. Gekker moet het niet worden – en dat wordt het dan ook niet.

De bandleden van Dowwen Hèze brengen een tribute aan de Limburgse band Rowwen Hèze, afkomstig uit het Limburgse America. Iedereen kent de hits “De Neus Umhoeg”, “Niks An De Hand”, “November” “Zondag In Het Zuiden” en “Kwestie Van Geduld”. Dowwen Hèze speelt ze allemaal, met volle overtuiging, muzikale Bourgondische ingrediënten en folk-invloeden. De concerten van Rowwen Hèze staan bekend om een waar spektakel van feest, muziek, bier en samenhorigheid, dit alles kan je verwachten bij een optreden van Dowwen Hèze.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Rowwen Hèze Tribute - Dowwen Heze boeken BVM
Foto credits: Henny van Riel

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Ervaar het feest van dé meest enthousiaste “Rowwen Hèze tributeband”.

Geniet van de allerbeste ingrediënten: Accordeon, Folk en Polka, positieve energie, hartstochtelijk temperament en zuidelijke gemoedelijkheid. Feest in de tent met Dowwen Hèze.

Dowwen Hèze richt zich met name op de feestnummers zoals Bestel mar, Limburg, Maria en alle andere opzwepende en energieke liedjes. Kortom, met een biertje in de lucht meezingen en meedansen. Dowwen Heze is bereikbaar voor iedereen. T’is een kwestie van geduld……..

Rowwen Hèze tributeband boeken?

Dowwen Hèze is te boeken voor festival, kermis, tentfeest, dorpsfeest of bedrijfs evenement. Inclusief licht en geluid, maar vraag ook naar de voordelige inprik gages! BVM – Buro Voor Muziek informeert je graag. Vul het contactformulier in op deze pagina of bel met 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven