• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Duo Joyride

Duo Joyride boeken

Meer informatie over Duo Joyride

Duo Joyride verzorgt een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden, voor jong en oud en voor elk wat wils. Dit duo speelt door heel Nederland op vele soorten van evenementen of feesten. Van een bruiloft, verjaardagsfeest of tuinfeest tot bedrijfsfeest of verenigingsfeest. Daarnaast verzorgen zij ook op een rustige manier live muziek tijdens recepties of diners. Zij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar spetterend als het een knallend feest moet zijn.

Wat maakt Duo Joyride anders dan andere duo’s ?
Het duo beschikt niet alleen over twee vocalisten (een zanger en een zangeres), maar hebben ook nog de mogelijkheid om onze optredens eventueel uit te breiden met unieke, spetterende en interactieve shownummers. Naast dat bij Duo Joyride je wensen altijd centraal staan, is ook onze enthousiaste uitstraling typerend.

Wat voor repertoire speelt Duo Joyride ?
Duo joyride  hebben een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en dus voor elk wat wils. Het duo verzorgt indien je dit wilt tijdens onze korte pauzes zelf de muziek middels een softwarematig dj systeem. In dit systeem zitten bijna 10.000 nummers in elk genre denkbaar. Dus ook de korte pauzes kunnen geheel naar je wens worden ingevuld. Nummers die je graag wilt horen en die niet in het eigen repertoire voorkomt, kan het duo dus middels dit systeem in de pauzes eventueel voor je draaien. Indien je de keuze maakt voor een toevoeging van onze unieke, spetterende en interactieve shownummers, dan duren de sets waarin het duo deze shownummers brengt ook ong. 45 minuten.

Heeft Duo Joyride eigen apparatuur ?
Joyride heeft een eigen professionele geluidsset die geschikt is voor feesten tot 250 personen. Ook beschikken zij over eigen podiumlicht, dus ook de leuke kleurtjes ontbreken niet. Daarnaast gebruiken zij indien plaatsbaar roll-up displays om het podium of de optreedplek visueel wat op te leuken. Andere mogelijkheden: Duo Joyride is eventueel ook te boeken als trio of als band met 4 of 5 personen. Een bijzonder flexibel allround duo, twijfel je tussen een duo/trio of vierpersoonsbezetting? Buro Voor Muziek informeert u met plezier wat het beste is voor je feest.

 

Prijscategorie: tot  € 1000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Duo Joyride

  Gelegenheden
  • Buitenpodium
  • Diner
  • Verjaardag
  Sfeer
  • Meezingers
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.