Duo Joyride

Perfect voor uw bruiloft of bedrijfsfeest!

Duo Joyride boeken

Duo Joyride boeken voor een optreden? Duo Joyride treed standaard op met zangeres Marthy Karsten en de zanger en gitarist René Bes. Het repertoire is allround Engels- en Nederlandstalig van de jaren 60 t/m heden, dus voor elk wat wils, waarbij in deze bezetting de nadruk iets meer ligt op de hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Duo Joyride.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Duo Joyride boeken of inhuren

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Duo Joyride?

Joyride verzorgt een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden, voor jong en oud en voor elk wat wils.

Dit duo speelt door heel Nederland op vele soorten van evenementen of feesten. Van een bruiloft, verjaardagsfeest of tuinfeest tot bedrijfsfeest of verenigingsfeest. Daarnaast verzorgen zij ook op een rustige manier live muziek tijdens recepties of diners.

Zij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar spetterend als het een knallend feest moet zijn.

Wat maakt Duo Joyride anders dan andere duo’s ?
Wij beschikken niet alleen over twee vocalisten (een zanger en een zangeres), maar hebben ook nog de mogelijkheid om onze optredens eventueel uit te breiden met unieke, spetterende en interactieve shownummers. Naast dat bij Duo Joyride uw wensen altijd centraal staan, is ook onze enthousiaste uitstraling typerend.

Wat voor repertoire speelt Duo Joyride ?
Wij hebben een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en dus voor elk wat wils. Wij verzorgen indien u dit wilt tijdens onze korte pauzes zelf de muziek middels een softwarematig dj systeem. In dit systeem zitten bijna 10.000 nummers in elk genre denkbaar. Dus ook onze korte pauzes kunnen geheel naar uw wens worden ingevuld. Nummers die u graag wilt horen en die niet in ons eigen repertoire voorkomen, kunnen wij dus middels dit systeem in onze pauzes eventueel voor u draaien.

Indien u de keuze maakt voor een toevoeging van onze unieke, spetterende en interactieve shownummers, dan duren de sets waarin wij deze shownummers brengen ook ong. 45 minuten.

Heeft Duo Joyride eigen apparatuur ?
Wij hebben een eigen professionele geluidsset die geschikt is voor feesten tot 250 personen. Ook beschikken wij over eigen podiumlicht, dus ook de leuke kleurtjes ontbreken niet. Daarnaast gebruiken wij indien plaatsbaar roll-up displays om het podium of de optreedplek visueel wat op te leuken.

Andere mogelijkheden:
Duo Joyride is eventueel ook te boeken als trio of als band met 4 of 5 personen.

Een bijzonder flexibel allround duo, twijfelt u tussen een duo/trio of vierpersoonsbezetting? Buro Voor Muziek informeert u met plezier wat het beste is voor uw feest.

Wilt u direct Duo Joyride of een andere duoband boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088460 8000

 

 

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven