Empire

De rock/pop sensatie van Nederland!

Empire Coverband boeken

Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Empire Coverband. Een ijzersterke Zeskoppige coverband met een veelzijdig repertoire: van de recente hits tot klinkende klassiekers en echte feestnummers. Gegarandeerd live en ondersteund met een spectaculaire lichtshow en vele special effects zoals confetti en vuur effecten. Een dijk van een coverband!

Wilt u direct Empire Coverband of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Empire Coverband boeken. Boek nu Empire Coverband bij BVM | Buro Voor Muziek

Wie zijn Empire Coverband?

De kracht van EMPIRE is de variatie in hun repertoire. De zes bandleden delen de liefde voor muziek met het publiek en daarom spat het enthousiasme ervan af. Richard (bas), Bart (gitaar / percussie), Tom (drums), Jurgen (toetsen), Vincent (zang) en Arjan (gitaar) spelen het dak van iedere gelegenheid.

Tijdens de halve finale van ‘The Clash of the Coverbands 2016’ pakte de succesvolle band het duizendkoppige publiek, in de tot de nok gevulde Amsterdamse poptempel Paradiso, hoorbaar in en keerden de bandleden, als winnaar van de Benelux Semi-Final huiswaarts met de welverdiende publieksprijs. Tijdens de grote Benelux Final liet EMPIRE horen waarom zij zoveel coverbands achter zich lieten tijdens de vele voorrondes, daarmee pakte zij een verdiende derde plaats met een spectaculaire show in het Klokgebouw in Eindhoven!

Show

Een optreden van EMPIRE is dan ook een feest der herkenning. De hits van nu en klinkende klassiekers wisselen elkaar af en nodigen uit tot meezingen en feesten. Daarmee is EMPIRE een band die past op elke gelegenheid. Of het nu een afgeladen feesttent is of een bruiloftsfeest, EMPIRE laat het publiek genieten. Een feest voor jong en oud!

EMPIRE moet je zien!

Coverband Empire speelt 2 x een set van 45 minuten en 1x 75 minuten.

Wilt u direct Empire Coverband of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

Bekijk ook eens

Terug naar boven