• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,5

Femke Hengeveld

Femke Hengeveld zangeres boeken

Meer informatie over Femke Hengeveld

Of het nu gaat om een lievelingsnummer ten gehore te brengen tijdens een bruiloft, of om een allround set van een half uur tijdens een personeelsfeest of een mega feesttent. Femke zal u verbazen tijdens haar optredens. Van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second. Met een heel breed repertoire, zowel Nederlands, Duits, als Engelstalig alsmede ballads, feest en dance. Voor Femke Hengeveld werd het op jonge leeftijd al duidelijk dat zij zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podium carrière. Door haar vele optredens op bruiloften en partijen speelde ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze werd vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

In februari 2016 werd haar eerste solo single “Ik Laat Je Gaan uitgebracht”. Dit nummer werd goed ontvangen door de fans en de radiostations. Op 18 September 2016 werd de volgende single “1000 Bange Nachten” gepresenteerd. Dit uptempo nummer werd geschreven door Jeroen Englebert, geproduceerd door Hans Bedeker en opgenomen in de Fendal Studios. De bijbehorende videoclip werd geproduceerd door Zeno Groenewegen. Met dit team werd er wederom gewerkt aan een waardige opvolger: “Laat Me Gaan”, dit lekkere uptempo, fris en poppie nummer werd gelanceerd in februari 2017. Ook dit nummer werd weer fantastisch ontvangen door de radiostations en is landelijk te horen op de radio en te zien bij diverse muziekprogramma’s op TV. Femke heeft hiermee een eigen sound gecreëerd en het publiek kan dit erg waarderen. Zij zal dan ook samen met haar vaste team blijven werken aan nieuwe singles en bouwen aan haar muzikale carrière.

Femke Hengeveld boeken

Tijdens haar vele optredens staat zij op diverse podia verspreid over het hele land. Regelmatig deelt zij het podium met Nederlands allergrootste artiesten. Of het nu gaat om een lievelingsnummer ten gehore te brengen tijdens een uitvaart of bruiloft, of om een allround set van een half uur tijdens een personeelsfeest of een mega feesttent. Femke zal u verbazen tijdens haar optredens. Van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second en met een heel breed repertoire, zowel Nederlands, Duits, als Engelstalig. Zowel ballads, feest en dance. Uiteraard wordt het repertoire per optreden aangepast voor de gewenste sfeer en het publiek waar Femke voor wordt geboekt.

Prijscategorie: tot  € 1000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Femke Hengeveld

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Café / Kroeg
  • Feesttent
  • Verjaardag
  Sfeer
  • Hits van Nu
  • Meezingers
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.