Flame

Flame “NEXT LEVEL” is een spetterende muzikale sensatie met energieke muzikanten, bruisend van talent en ervaring. Deze allround coverband kenmerkt zich  door enthousiasme, interactie, professionaliteit, en kwaliteit. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van de band Flame.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Fame boeken coverband boeken burovoormuziek.n

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

FLAME COVERBAND

FLAME “NEXT LEVEL” is een spetterende muzikale sensatie met energieke muzikanten, bruisend van talent en ervaring. Deze  allround coverband kenmerkt zich o.a. door enthousiasme, interactie, professionaliteit, en kwaliteit.
De band biedt een concept waarbij men de totale ervaring van live muziek en entertainment zal ervaren als nooit tevoren. Deze bijzondere live belevenis wil en mag je dan ook niet missen!!!

FLAME  staat voor een top show, waarbij je wordt meegezogen in de muzikale wereld of the most famous dance classics, rock of the 80’s, trance of the 90’s tot oer-Hollandse meezingers en the most popular megahits uit de huidige charts, die elkaar in een razend tempo zullen afwisselen. Naast de vele muzikale hoogtepunten zal de show ondersteunt worden door vele special effects en graffics wat de show geheel van deze tijd maakt.

FLAME is een unieke live belevenis met respect voor elke muzikale noot die wordt gespeeld. FLAME joins every party; geen enkel podia is hen te gek.
Deze gepassioneerde musici van FLAME hebben dan ook maar één doel: “Let Us Entertain You!”

FLAME “NEXT LEVEL” : Be part of it, so you won’t be missing it!

Flame boeken

Coverband Flame is te boeken voor feesttenten, bruiloften en bedrijfsfeesten. De band verzorgt een show van 3 x 45 minuten.

Direct Flame inhuren, bel dan Buro Voor Muziek 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

bekijk ook eens

Terug naar boven