Fuze Coverband

Fuze Coverband boeken? Zodra deze entertainers het podium betreden, is het aan! Boek nu Fuze Coverband of wil je meer informatie? De meeste informatie vind je op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Fuze Coverband Boeken. Fuze Coverband boeken bij BVM | Buro Voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Fuze Coverband?

Zodra deze entertainers het podium betreden, is het aan! Fuze Coverband brengt vlammende medleys en een energieke live-performance. Een gruwelijke combinatie die stilstaan onmogelijk maakt. Met een flinke bak ervaring en intense drive brengen ze een allesomvattende show waarin elke feestganger zich thuis voelt. De afwisseling van verschillende stijlen en de mogelijkheid tot een ‘programma op maat’ maakt dat Fuze Coverband een breed publiek kan entertainen en geschikt is voor elk feest.

Fuze Coverband bestaat uit

Zang: Marin Krabbenborg

Gitaar: Didier Leclaire

Toetsen: Bob Lammers

Bas: Sigi Hagenaars

Drums: Robbert Geurts

Fuze Coverband boeken

Fuze Coverband boeken doe je bij BVM – Buro Voor Muziek. Voor meer informatie over Fuze Coverband neem je eenvoudig contact op met ons. We helpen je graag bij de boeking van Fuze Coverband of als je meer informatie wilt over Fuze Coverband en andere bands ben je bij ons aan het juiste adres. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven