Gebroeders Ko

"Ik heb een toeter op mijn scooter"

Gebroeders Ko boeken voor een optreden ? Feestduo Gebroeders Ko kunnen als geen ander een feestje bouwen. Bekend van ik heb een toeter op mijn scooter en de Nederlandstalige versie van Boten Anna. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van duo Gebroeders Ko.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Gebroeders Ko boeken feestduo inhuren burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

gebroeders Ko feestduo

De broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen het feest duo, de Gebroeders Ko. Met hun zelf geschreven nummers staat zij al jaren aan de Top in Nederland. De Gebroeders Ko zijn onder andere bekend van de nummer ‘Ik heb een toeter op mijn waterscooter’ en de Nederlandse versie van ‘Boten Anna’. Al vele jaren zijn zij de meest succesvolle feestact van Nederland met 30 Top 100 hits waarvan ik heb een toeter op m’n waterscooter, Boten Anna, Schatje mag ik je foto, Wunderbar en Helikopter nu al klassiekers genoemd kunnen worden. Met Honderden optredens per jaar en TV optredens in binnen en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit. Dit duo heeft een spetterende 30 minuten durende show vol met de allergrootste meezingers, geschikt voor alle leeftijden. Gebroeders Ko zijn erg geschikt voor feesttent optredens, kermissen, carnaval maar ook voor bedrijfsfeesten en bruiloften.

Gebroeders Ko boeken

Feestduo Gebroeders Ko zijn te boeken als tape act van 1 x  30 minuten.Wilt u direct Gebroeders Ko inhuren? Bel dan Buro Voor Muziek 088- 4608000

Naast de gezellige tape act hebben de Gebroeders Ko ook nog hun razend populaire Gebroeders Ko Kids Meezing Show waarmee zij te boeken zijn voor alle Kinderevenementen.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven