Gijs Staverman

Gijs Staverman, ook wel bekend van: Ook Goedemorgen, de Top 40 op Radio &  TV, Down Under, Streetlive, Boobytrap, Starmaker, Lovetest, Typisch ’90, Staverman op Stelten en Stavermans Classics. Bij Q-music hoorde je hem elke werkdag tussen 10 en 13 uur. Gijs is te boeken als DJ en voor presentatie opdrachten.

Gijs Staverman boeken voor uw evenement? BVM Buro Voor Muziek is het artiestenbureau voor al uw artiesten, bands,dj’s en acts. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gijs Staverman.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Gijs Staverman Boeken Radio-DJ

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Gijs Staverman

Gijs Staverman werd geboren op 23 maart 1966 in Alkmaar. Hij startte zijn carrière als DJ in 1979 bij de lokale ziekenomroep, waar hij plaatjes en cassettebandjes mocht archiveren. Het serieuze werk begon in 1991 toen hij zijn intrede deed bij Veronica . Hier presenteerde hij onder andere ‘O wat een nacht’, ‘Ook goedemorgen’, ‘de Nederlandse Top-40’ en ‘de Mega Top 50’. Al snel werden ook de eerste stappen in televisieland gezet met de presentatie van ‘de Nederlandse Top 40’ en ‘Mega-Top 50′.

Na succesvolle tv-programma’s als ‘Veronica goes down under’, ‘Streetlive’ en ‘Boobytrap’, maakte hij in 2001 de overstap van Veronica naar Yorin. Hier presenteerde hij o.a. ‘Starmaker’, ‘Lovetest’, ‘Typisch ’90’, ‘Staverman Ziet Alles’ en ‘De Farm’. Voor RTL4 presenteerde hij de programma’s ‘Boarding Now’ en ‘Nederland vs. de wereld’. Bij Yorin FM was hij te horen in de programma’s ‘Gijs en Wout in de middag’, ‘Staverman op Stelten’ en ‘Stavermans Classics’.

In 2006 maakt Gijs de overstap naar Qmusic, waar hij iedere werkdag van 10.00 tot 13.00 uur zijn eigen radioprogramma presenteerde. Ook schuift hij regelmatig aan bij RTL Boulevard.

Sinds 2013 is werkzaam bij KRO-NCRV op NPO Radio 2. Hier opende hij de 15de editie van de immens populaire Top 2000 en vanaf januari 2014 zijn eigen programma: Gijs 2.0.

Gijs is eigenaar van Staverman Studios, een creatief mediabureau/ productiebedrijf dat zich bezighoudt met diverse vormen van media gespecialiseerd op het gebied van radio.

Gijs heeft naast zijn werk als DJ o.a. een rol vervuld in de musicalparodie Rocky over the Rainbow en Forbidden Musicals. Daarnaast zit hij sinds 2012 in de jury van de Musical Awards.

Gijs Staverman boeken

Direct Gijs Staverman boeken? Bel 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven