Hans Klok

De snelste illusionist boeken!

Hans Klok is een van de beste illusionisten ter wereld en staat bekend als “The fastest magician in the World”. Sinds de jaren ’90 reist Hans de hele wereld over met zijn show. Bij Buro Voor Muziek kunt u een show van Hans Klok boeken, als openingsact bijvoorbeeld. Gegarandeerd dat uw gasten onder de indruk zijn en lang napraten over uw Event. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Hans Klok.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Foto credits: Jacqueline De Haas
Illusionist-boeken-Hans-Klok-burovoormuziek.nl
Foto credits: Jacqueline De Haas

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Illusionist Hans Klok

Op zijn tiende verjaardag kreeg Hans Klok een goocheldoos cadeau en begon hij met optreden op verjaardagsfeestjes van vriendjes en vriendinnetjes. Vier jaar later, op zijn viertiende, werd Hans Nederlands en Europees Jeugdkampioen goochelen en won hij de ‘Wenegini Prijs’ . Dit was de start van een nog altijd zeer succesvolle en veel bekroonde carrière.
Sinds de jaren ’90 reist Hans de hele wereld over met zijn show. In Nederland brak hij definitief door dankzij zijn theatershow in attractiepark Duinrell en zijn gastoptreden in de André van Duin Revue in 1993. Hierop volgen optredens in de ‘Dinershow’ , (internationale) televisieprogramma’s (The World’s Greatest Magic) en zijn eigen theatershows.

De beste illusieshow boeken

Begin 2002 overlijdt Klaas Klok, de vader van Hans. Hij was de stuwende kracht achter het bedrijf van Hans Klok. Broer Wouter Klok neemt de taken van zijn vader over.
In de zomer van dit jaar is hij te zien in het nieuwe Efteling Theater. Dit wordt gevolgd door een Europees tournee met zijn show ‘History of Magic.
Begin 2005 speelt hij drie avonden voor een uitverkocht Ahoy, een idee van broer Wouter Klok. Hierop volgen gesprekken met producent Joop van den Ende. In 2006 wordt Stage Entertainment Magic opgericht en in 2007 staat hij een half jaar in Planet Hollywood in Las Vegas met ‘The Beauty of Magic’, waarin Pamela Anderson hem assisteert.
Eind 2005 tovert Hans, tijdens de loting van het WK voetbal de wereldbeker tevoorschijn. Dit werd live uitgezonden voor miljoenen kijkers over de hele wereld.

Terug in Nederland gaat Hans de samenwerking aan met Stardust Circus International, het productiebedrijf van Henk van der Meijden en Monica Strotmann. Samen met Hans worden de shows Hurricane, Magie der Weihnacht, The Houdini Experience en The New Houdini geproduceerd. Hij reist met zijn show langs de grote theaters in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.
The Houdini Experience beleefde op 23 februari 2012 zijn première in The Peacock Theatre op het Londense West End. Een jaar later verbreekt hij in het Franse televisieprogramma Le Plus Grand Cabaret du Monde zijn eigen wereldrecord met 15 illusies in 5 minuten.
In 2014 mag hij als eerste illusionist ooit deelnemen aan het Circus Festival van Monte Carlo, op uitnodiging van Prinses Stephanie. Zijn optreden wordt hier bekroond met een van de Oscars van de circuswereld: de Zilveren Clown. Een geweldige eer voor Hans.
In augustus 2014 ging The New Houdini voor de laatste keer op tour door Nederland. In december van dat jaar trad Hans op in zijn eigen ‘Illusionen Palast’ in Hannover. De show werd hier zo goed ontvangen, dat The New Houdini vervolgens ook op tournee ging door de rest van het land.

 

Hans Klok boeken

In 2016 was het tijd voor een nieuwe, spectaculaire show: Hans Klok’s House of Horror ging op 18 augustus 2016 in Koninklijk Theater Carré in première. De show werd omarmd door pers en publiek en door AD uitgeroepen tot de Top 3 beste shows van 2016. In 2018 keert de show terug in de Nederlandse theaters en zal ook op tour gaan door Duitsland en Oostenrijk.

Hans Klok is met zijn illusieshow in diverse samenstellingen, tijdsduur en thema’s te boeken. Ook kan Buro Voor Muziek in nauw samenspraak tegen meerkosten een show op maat  voor u verzorgen. Informeer vrijblijvend bij Buro Voor Muziek >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

 

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven