Hilversum House Mafia

Hilversum House Mafia betekend dansen op de herkenbare en energieke beats van songs die je absoluut kunt meezingen. Omdat een feest leuk mag zijn voor iedereen, hoor je bij Hilversum House Mafia verschillende muziekstijlen die snel gemixt worden. Van een intieme clubavond tot festivalset: Hilversum House Mafia is klaar voor een feestje!

Hilversum House Mafia boeken voor uw evenement? Buro Voor Muziek is het boekingskantoor waar u alle DJ’s/ Bands/Artiesten en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de DJ act Hilversum House Mafia.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Hilversum House Maffia boeken dj act

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Hilversum House Mafia

Hilversum House Mafia’ bestaat onder andere uit 3FM DJ’s Domien Verschuuren en Tjitse Leemhuis. Naast hun werk voor radiozender 3FM vermaken ze ook graag het publiek in het land op feestjes. Bewapend met de beste hits uit de Mega Top 50 van nu, sexy urban beats en de beste house- en clubtracks waarbij je niet stil kunt blijven staan. Je hoort de muziek die je écht wilt horen!

Domien presenteert dagelijks van 19 tot 22 uur de avondshow op 3FM waarin hij met de luisteraar op zoek gaat naar de nieuwste tracks en je muzikaal vergezelt in de avonduren. Tjitse (alias Tjibbe Tjibsma), wie kent ‘m niet? Bekend van dé radiosensatie op je vrijdagavond, Ekstra Weekend. Daarnaast produceert hij het programma MetMichiel.

Een optreden van de Hilversum House Mafia betekent de nieuwste hits in een stevige housebeat, sfeer verhogende confettiknallers en één doel: een uitzinnige menigte in de zaal!

Hilversum House Mafia boeken

Speelduur non stop show van 1x 90 minuten

Direct Hilversum House Mafia boeken? Bel 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven