Hottown

De ultimate Live Experience zoals nog nooit eerder meegemaakt.

Hottown The Ultimate Experience boeken voor een optreden? Hot Town coverband weet als geen ander hoe je een show moet neerzetten en feest viert met het publiek. De coverband is ontstaan door de drang om meer dan een performance neer te zetten. Het resultaat is een totaal beleving die je lang zal bij blijven. Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over Hottown the Ultimate Party Band.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Hottown Feestband met blazers boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Hottown?

Muziek, Entertainment en visuele elementen vormen samen één groot spektakel. De dikste hits en allergrootste meezingers van toen en nu passeren in hoog tempo! Hottown zorgt daarmee altijd voor veel interactie met het publiek en een aanstekelijke show vol spectaculaire elementen.

De band Hottown kan een show op maat maken, daarmee kan de band diverse disciplines en artiesten tot één geheel brengen: muziek, dans, multimedia en theatrale elementen. Uw boodschap of slogan vertaald de band graag in een unieke act!

Wat kunt u verwachten van HotTown?

  • Een totaal beleving waarbij muziek, licht, stage effects en interactie alle zintuigen prikkelen
  • Zeer allround repertoire met altijd de nieuwste hits
  • Een feest voor en met publiek met een goede dosis interactie
  • Diverse mogelijkheden en  uitbreidingen zoals de Hottown DJ en gastartiesten
  • Maatwerk en betrokkenheid voor uw evenement

Platinum Show

De speeltijden van de band Hottown bedragen 3 x 50 minuten. Optioneel is de Hottown DJ voor de pauzes bij te boeken. Daarmee zal er geen stilte op uw feest vallen. Voor de opdrachtgevers die geen concessies willen doen raden wij de Platinum Show aan. Een aanslag op uw zintuigen! Muziek, artiesten, openingsact, specials, DJ en sensationeel licht vormen een indrukwekkende show van bijzonder hoog niveau. Met de Platinum show beleeft u een unieke avond!

Hottown boeken

De band Hottown is te boeken voor een spetterende show van 3 x 50 minuten.

Wilt u direct Hottown of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op >> 088-460 8000

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven