I Truccatori

I Truccatori verrast u graag met een diversiteit aan acts. Of het nu gaat om een bijzonder stijlvolle ontvangst met de Butlers, het functioneel verwijzen of placeren van uw gasten met het Happy Welcome team, of het versterken van uw thema door middel van een act op maat… I Truccatori acteert en presteert op het hoogste niveau en op elk feestelijk- en zakelijk evenement. Op deze pagina meer informatie met betrekking tot het boeken van I Truccatori.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
I-Truccatori animatie-act boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie I Truccatori

De drie acteurs van I Truccatori weten onder het allesomvattende motto ‘amusing hospitality’ elk event passend te ondersteunen.  Soms gastvrij en ondersteunend, regelmatig functioneel op de voorgrond, vaak als komische rode draad tussendoor, maar altijd met de hoogste kwaliteit!

I Truccatori beweegt zich in dienst van uw organisatie en gasten, maar nooit ten koste van uw gasten. En juist daarin onderscheidt deze fantastische groep acteurs zich van de rest van de markt.

Of het nu gaat om een bijzonder loyale ontvangst, het functioneel verwijzen of placeren van uw gasten, of het versterken van uw thema door middel van een act op maat…i Truccatori acteert en presteert op het hoogste niveau en op elk feestelijk en zakelijk evenement.

I Truccatori verrast u graag met een diversiteit aan acts. De vele karakters zoals Mevrouw van der Putten met haar schoonmaakteam, de Verveelde Obers, de Verwonderde Japanse toeristen, de uiterst Veilige Security act, de Verkeerde Gasten of de Slapende Koks garanderen dat elk evenement een belevenis wordt.
Informeert u bij Buro Voor Muziek vooral ook naar de vele ‘op maat’ mogelijkheden die I Truccatori u te bieden heeft.

De basisbezetting van i Truccatori is op verzoek uit te breiden.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven