• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

I Truccatori

I-Truccatori boeken

Meer informatie over I Truccatori

I Truccatori verrast je graag met een diversiteit aan acts. Of het nu gaat om een bijzonder stijlvolle ontvangst met de Butlers, het functioneel verwijzen of placeren van je gasten met het Happy Welcome team, of het versterken van je thema door middel van een act op maat… I Truccatori acteert en presteert op het hoogste niveau en op elk feestelijk- en zakelijk evenement. Op deze pagina meer informatie met betrekking tot het boeken van I Truccatori.

De drie acteurs van I Truccatori weten onder het allesomvattende motto ‘amusing hospitality’ elk event passend te ondersteunen.  Soms gastvrij en ondersteunend, regelmatig functioneel op de voorgrond, vaak als komische rode draad tussendoor, maar altijd met de hoogste kwaliteit! I Truccatori beweegt zich in dienst van je organisatie en gasten, maar nooit ten koste van je gasten. En juist daarin onderscheidt deze fantastische groep acteurs zich van de rest van de markt. Of het nu gaat om een bijzonder loyale ontvangst, het functioneel verwijzen of placeren van je gasten, of het versterken van je thema door middel van een act op maat…i Truccatori acteert en presteert op het hoogste niveau en op elk feestelijk en zakelijk evenement. I Truccatori verrast je graag met een diversiteit aan acts. De vele karakters zoals Mevrouw van der Putten met haar schoonmaakteam, de Verveelde Obers, de Verwonderde Japanse toeristen, de uiterst Veilige Security act, de Verkeerde Gasten of de Slapende Koks garanderen dat elk evenement een belevenis wordt.
Informeer bij Buro Voor Muziek vooral ook naar de vele ‘op maat’ mogelijkheden die I Truccatori je te bieden heeft. De basisbezetting van i Truccatori is op verzoek uit te breiden.

 

 

Prijscategorie: € 2000,- tot € 3000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie I Truccatori

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Puur Genieten
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.