Lisa Lois

Lisa’s voorliefde voor pop, soul en blues is op het album terug te horen in de vorm van aanstekelijke blazers, nadrukkelijke -door haar zelf ingezongen – koortjes en een warm, internationaal geluid. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Lisa Lois.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Lisa Lois boeken bij burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Lisa Lois

Vanaf haar twaalfde zit ze in diverse bandjes, ze studeert aan de Rock Academie in Tilburg, maar verruilt deze opleiding al snel voor de in Utrecht gevestigde Herman Bood Academie. Ze besluit mee te doen aan het Tv-programma X-Factor om zichzelf op de muzikale kaart te zetten. “Ik wilde een stap verder en X-Factor leek mij een goede plek om te laten zien wie ik ben en wat ik kan.” In die opzet slaagt ze glansrijk; haar warme, krachtige stemgeluid en nuchtere persoonlijkheid leveren haar uiteindelijk de winst op en een dikke #1 hit met de Leonard Cohen-klassieker ‘Hallelujah’ in 2009.

Smoke is de titel van het langverwachte debuutalbum van Lisa Lois. Het album is geproduceerd door TMS, een jong en veelbelovend productietrio uit Londen, dat eerder werkte met Lily Allen, Seal en Danni Minogue. Zij zijn mede verantwoordelijk voor de warme, soulvolle sound van Smoke. Lisa Lois: “Op Smoke hoor je vooral invloeden uit soul en funk, twee muziekstijlen waar ik gek op ben. Kortom, dit is echt mijn ding.”

Lisa?s voorliefde voor pop, soul en blues is op het album terug te horen in de vorm van aanstekelijke blazers, nadrukkelijke -door haar zelf ingezongen – koortjes en een warm, internationaal geluid.

Smoke bevat  krachtige ballads als ‘I Know Who I Am’ en meeslepende popliedjes als de single ‘No Good For Me’ en ‘Promises, Promises’. Het album is vernoemd naar een van Lisa?s favorieten. “‘Smoke’ vind ik te gek, juist omdat die er net niet echt tussen past. Het is een beetje een buitenbeentje. Ik vind de sfeer, de muziek en de tekst heel mooi. Maar ‘Owe It All To You’ is mijn allergrootste favoriet. Dat is het knalnummer op het album, met flinke uithalen, veel power. Het is heel bombastisch. Ik vind het leuk om mensen omver te blazen met mijn stem, maar wilde op dit album ook laten zien dat ik heel ingetogen kan zingen en een verhaal kan vertellen.” In 2010 volgde in oktober de release van “Love Me Tender “een duet met Elvis Presley.

Lisa Lois boeken

Lisa Lois weet met haar muziek altijd haar fans te raken. Ze scoorde grote hits met ‘Feels Like Home’, ‘Silhouette’, ‘Promises Promises’ en natuurlijk haar prachtige uitvoering van Leonard Cohen’s ‘Hallelujah’. Samen met Ed Struijlaart bracht ze afgelopen jaar de catchy single ‘Made of Stars’ uit. Begin dit jaar is Lisa gestart met de ‘Lisa Lois sings: Adele’ tour. Een succesvolle tournee met uitverkochte zalen door heel het land. Tijdens de show brengt de zangeres een ode aan de Britse ster Adele. Daarnaast werkt Lisa Lois aan nieuw materiaal.

Lisa Lois boeken

Buro Voor Muziek verzorgt de boekingen voor  zangeres Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw privé feest of evenement? Neem dan contact op met Buro Voor Muziek >> 088-460 8000. Ook is Lisa Lois vanaf nu ook te boeken als tape-act.

 

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven