• Ruim aanbod
 • Snelle reactie
 • Laagste prijs
 • Meer dan 50 jaar ervaring
Klanten beoordelen ons met een 9,4

Lisa Lois

Meer informatie over Lisa Lois

Lisa’s voorliefde voor pop, soul en blues is op het album terug te horen in de vorm van aanstekelijke blazers, nadrukkelijke -door haar zelf ingezongen – koortjes en een warm, internationaal geluid. Op deze pagina vind je meer informatie met betrekking tot het boeken van Lisa Lois.

Vanaf haar twaalfde zit ze in diverse bandjes, ze studeert aan de Rock Academie in Tilburg, maar verruilt deze opleiding al snel voor de in Utrecht gevestigde Herman Bood Academie. Ze besluit mee te doen aan het Tv-programma X-Factor om zichzelf op de muzikale kaart te zetten. “Ik wilde een stap verder en X-Factor leek mij een goede plek om te laten zien wie ik ben en wat ik kan.” In die opzet slaagt ze glansrijk; haar warme, krachtige stemgeluid en nuchtere persoonlijkheid leveren haar uiteindelijk de winst op en een dikke #1 hit met de Leonard Cohen-klassieker ‘Hallelujah’ in 2009. Smoke is de titel van het langverwachte debuutalbum van Lisa Lois.  Lisa’s voorliefde voor pop, soul en blues is op het album terug te horen in de vorm van aanstekelijke blazers, nadrukkelijke -door haar zelf ingezongen – koortjes en een warm, internationaal geluid. Smoke bevat  krachtige ballads als ‘I Know Who I Am’ en meeslepende popliedjes als de single ‘No Good For Me’ en ‘Promises, Promises’. Het album is vernoemd naar een van Lisa?s favorieten. “‘Smoke’ vind ik te gek, juist omdat die er net niet echt tussen past. Het is een beetje een buitenbeentje. Ik vind de sfeer, de muziek en de tekst heel mooi. Maar ‘Owe It All To You’ is mijn allergrootste favoriet. Dat is het knalnummer op het album, met flinke uithalen, veel power. Het is heel bombastisch. Ik vind het leuk om mensen omver te blazen met mijn stem, maar wilde op dit album ook laten zien dat ik heel ingetogen kan zingen en een verhaal kan vertellen.” In 2010 volgde in oktober de release van “Love Me Tender “een duet met Elvis Presley.

Zangeres Lisa Lois boeken

Lisa Lois weet met haar muziek altijd haar fans te raken. Ze scoorde grote hits met ‘Feels Like Home’, ‘Silhouette’, ‘Promises Promises’ en natuurlijk haar prachtige uitvoering van Leonard Cohen’s ‘Hallelujah’. Samen met Ed Struijlaart bracht ze afgelopen jaar de catchy single ‘Made of Stars’ uit. Ook is Lisa gestart met de ‘Lisa Lois sings: Adele’ tour. Een succesvolle tournee met uitverkochte zalen door heel het land. Tijdens de show brengt de zangeres een ode aan de Britse ster Adele.

Lisa Lois boeken

Buro Voor Muziek verzorgt de boekingen voor  zangeres Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor je privé feest of evenement? Neem dan contact op met Buro Voor Muziek >> 088-460 8000. Lisa Lois is te boeken met gitarist voor een prachtige show van 30 minuten, of met haar band voor 60 minuten.

Prijscategorie: € 4000,- tot € 5000,-
Populariteit: Populair
Advies of hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze entertainment experts.

Boeken of meer informatie?

  Overige informatie Lisa Lois

  Gelegenheden
  • Bedrijfsfeest
  • Buitenpodium
  • Sportevenement
  Sfeer
  • Anders dan Anders
  • Hits van Nu
  • Puur Genieten
  • Romantisch
  Werkgebied
  • Heel Nederland

  * Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.