Marcelino Wunderlich

Marcelino Wunderlich boeken voor een optreden? “Bel me op tringelingeling..” Wie kent het deuntje van de nieuw Youfone reclame niet? Niemand minder dan de bekende Schlagerzanger Marcelino Wunderlich heeft zich recentelijk verbonden aan deze telefonie maatschappij. Maar het allerbelangrijkste; Marcelino Wunderlich verzorgt ook optredens op úw Oktoberfest, Bierfest of bedrijfsfeest! Aber natürlich!! Bekende hits worden door hem omgetoverd tot briljante hits. Met bijzondere titels als Bitte Schnee, König Alcohol, en Verdammt ich lieb mich…
Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar je alle schlagerartiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Marcelino Wunderlich.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Marcelino Wunderlich Boeken - alter ego van Ruben Nicolai

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Marcelino Wunderlich

Marcelino Wunderlich is een alter ego van Ruben Nicolai. Wunderlich is de zoon van Klaus Wunderlich, een Duits muzikant.

Het personage ontstond in het BNN-televisieprogramma Ruben vs Katja. In dit programma strijdt  Nicolai in verschillende opdrachten tegen Katja Schuurman. In aflevering 3, die in het teken stond van Duitsland, moesten de presentatoren een schlager schrijven en zingen. Hun liedjes werden beoordeeld door Dennie Christian. Met het liedje “König Alcohol” verloor Ruben het van Katja.

Marcelino Wunderlich was ook te zien als presentator van het Coen und Sander Fest. De gezelligste show van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga in de Heineken Music Hall op 29 november 2013. Ook was hij bij Serious Request op 21 december 2013. Op 23 december 2013 kwam het kerstnummer “Bitte Schnee” uit op iTunes, waarvan de opbrengst volledig ten goede kwam aan Serious Request.

Marcelino Wunderlich boeken

Marcelino Wunderlich is te boeken als tape act van 1 x 30 minuten. Wil je direct Marcelino Wunderlich of een andere oktober/bierfeest artiest boeken? Bel dan 088- 460 80 00 of vul het formulier in op deze pagina.

Terug naar boven