Mooi Wark

Drentse boerenrock & rock 'n roll band, bekend van Hits als: In de blote kont & Schijt aan regels!

Mooi Wark boeken

Mooi Wark boeken voor een optreden? Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over boerenrockband Mooi Wark. Mooi Wark, de in 1992 opgerichte Drentse boerenrock, rock ’n roll band, heeft en groot deel van Nederland veroverd.

Wilt u direct boerenrockband Mooi Wark of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Mooi Wark Boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Mooi Wark?

Mooi Wark, de in 1992 opgerichte Drentse boerenrock rock n roll band, heeft en groot deel van Nederland veroverd en landelijke bekendheid verworven met de nummers: Idioot, Bokkie of een Geittie, Achter De Tent en natuurlijk In De Blote Kont. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld door Mooi Wark. Dat de Drentse rock band Mooi Wark bekend is geworden met nummers met een knipoog weet heel Nederland inmiddels.

Bekend van…

Wie kent niet de legendarische liedjes; In de blote kont, Tepels liegen niet of Idioot. Wat velen niet weten is dat Mooi Wark ook hele mooie gevoelige liedjes heeft gemaakt. Pareltje als Zie ik joe ooit nog iens weer en het prachtige Van het platteland, maar ook alom geprezen Warkende Helden de bewerking van John Lennon klassieker, spreken tot de verbeelding. En niet te vergeten de luchtige ode aan Yvon Jaspers Oh Yvon. Beleef dat deze feesttentrockers een gevoelige en sentimentele kant hebben maar ook nog steeds kunnen swingen!

Interactieve show met licht, geluid en special effects

Anno 2017 treedt Mooi Wark door heel Nederland op met de tour Dr op of gien Vreetn! Met het gelijknamige album spelen ze ook al in 2016 alle feesttenten en zalen weer helemaal plat. Het is een interactieve show met ondersteuning van veel licht, geluid en special effects, waarbij de warkende helden absoluut weer centraal zullen staan. Het is gewoon Mooi Wark in uitvoering, back to basic maar waar de humor van Mooi Wark terug te vinden is in de muziek en uiterlijk vertoon. De combis van de echte Mooi Warks hits en klassiekers zullen je om de oren knallen, maar uiteraard staat herkenning voorop!

Samenstelling Mooi Wark

Graag stellen wij de leden van Mooi Wark aan u voor:

  • Bert Koops: Leadzang, Gitaar
  • William Bossong: Basgitaar
  • Arnold Kuik: Gitaar
  • Dennis Hendriks: Drums

Voor aanvullende informatie, actuele beschikbaarheid en de allerlaagste kosten neem vrijblijvend contact op met 088-460 8000 of info@burovoormuziek.nl

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven