PPM band

"(ON)GEWOON GOED EN GEZELLIG"

PPM band boeken

PPM band boeken voor een optreden. Op deze pagina vindt u de meest actuele informatie over PPM band. De PPM band is een populaire  Twentse Coverband. Door de perfecte zang, performance en spel heeft de band veel kwaliteiten. Naast veel optredens in discotheken, bruiloften en kermissen past de PPM Band ook erg goed als muzikale omlijsting bij bedrijfsfeesten.

Wilt u direct de PPM band of een andere band boeken? Klik op het boekingsformulier of neem contact met ons op.

 

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
PPM band boeken burovoormuziek.nl

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn PPM band?

Zo kun je ons het beste omschrijven. Waar we ook komen -van het meest chique bedrijfsfeest tot het meest lompe festival-, we worden geroemd om onze muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is bij ons altijd feest met een vet gouden rand!

SMS PPM Live!

We zijn niet de zoveelste hipste/coolste/ubervette/megaflexe coverband. Nee, wij zijn gewoon leuk, gezellig en interactief (en verrekte goed ;-)). We spelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. We hebben karaoke, dans-acts, nemen een Ledwall/CO2/confetti mee en vragen daar niks extra’s voor! En -en dit is blijkbaar uniek in deze tijd-: we kunnen elk repertoire en publiek aan en spelen avondvullend. We hebben geen voorgeprogrammeerde sets en kunnen ons dus aanpassen (en dat doen we ook!). Dit maakt dat het altijd (altijd!) een ongewoon goed en gezellig feest wordt.

En ja, als je dan een superbabe als Loes in je gelederen hebt, wat wil je dan nog meer?

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven