Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael boeken voor een optreden  en hits als ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘M’n fiets is gejat’, ‘Zwemmen zonder slip’ en ‘Japapa’ zullen je ter ore komen. Maar ook nieuw repertoire als ‘Ayayayay, laat je maar horen’, ‘Komkommerbij’, ‘Eet veel bananen’ of ‘De Koning van de Polonaise’.  Kenmerkend is, dat Ronnie een graag geziene gast is op de meest uiteenlopende feestjes. De ene dag wordt hij ingehuurd om een huisartsenbijeenkomst op te leuken. De volgende dag om een discotheek vol jongeren van adrenaline te voorzien en de derde dag mag hij op een popfestival de rol van vreemde eend vervullen. Niets is hem te gek en alles is leuk. Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Nederlandstalige zanger Ronnie Ruysdael.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Ronnie Ruysdael boek je bij Buro voor Muziek

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Ronnie Ruysdael

RONNIE GAAT DOOR, HOOR!!!

Voor wie Ronnie Ruysdael ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest. Ronnie Ruysdael is de voormalig leadzanger van de Sjonnies. Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje.

Vanaf 2010 gaat Ronnie als solo-zanger het land in. Ronnie staat ook bekend als ‘de man met de bakkebaarden’. In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets (vlaggetjes, ansichtkaarten, klepjes en andere rariteiten) zoekt hij de interactie met het publiek.Hij zal zijn uiterste best doen het hele gezelschap in de polonaise te krijgen. Dans je de hele nacht met mij, Annemarie, Roos in je blonde haren, Blauw van de sangria, Japapa en M’n fiets is gejat. Alle hits komen, naast nieuw repertoire, voorbij tijdens een optreden!

Kenmerkend is, dat Ronnie een graag geziene gast is op de meest uiteenlopende feestjes. Feesttenten, officiële bijeenkomsten, discotheken, popfestivals, niets is hem te gek en alles is leuk.

Ronnie Ruysdael boeken

Een optreden van Ronnie Ruysdael past altijd en overal, en dan onder het motto: ‘We gaan ‘m effe lekker raken!!!’

Ronnie Ruysdael boeken? Neem met Buro Voor Muziek contact op voor beschikbaarheid en aanvullende informatie >> 088-460 8000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven