Stageline

Op zoek naar een te gekke, professionele, betaalbare allround top 100 band die gegarandeerd het dak eraf speelt op welk feest dan ook?? Stop met zoeken en ga snel Stageline boeken! Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Stageline.

Buro voor muziek
Stageline boeken coverband

Stageline wil het hele publiek, dus IEDEREEN, zien gaan ’als een malle’!

De klassiekers, rock, top 40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem via stadion-rock naar Hollandse meezingers, tot DANCE . . .Stageline speelt ze allemaal! Stageline is niet voor niets de VETSTE band, vooral omdat het publiek altijd krijgt wat ze wil, en dat keer drie!

Van Black Eyed Peas en Nicki Minaj via Hazes naar Queen, Meeuwis tot Snoop Dogg en via AC/DC door naar Nineties Happy-Hardcore, en dit is nog maar een kleine greep uit het grote knalrepertoire!

Stageline boeken

Stageline weet bovendien ook de laatste hits altijd naadloos in te passen in haar brede repertoire, en altijd op een verrassende manier! Interactie met ons publiek staat altijd hoog in het vaandel! Het dak moet en zal eraf!

See y’all on Stage!

Stageline is te boeken voor een show van 3 x 45 minuten. Direct Stageline boeken, bel dan 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

Terug naar boven