Stageline

Op zoek naar een te gekke, professionele, betaalbare allround top 100 band die gegarandeerd het dak eraf speelt op welk feest dan ook?? Stop met zoeken en ga snel Stageline boeken! Op deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Stageline.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Stageline boeken coverband

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Wie zijn Stageline?

Stageline bestaat uit 5 zeer gedreven en ervaren topmuzikanten en dito geluids- en lichttechnici die weten hoe je een VET feest moet bouwen! Stageline wil het hele publiek zien gaan ’als een malle’! De klassiekers, rock, top 40, ballads, uit-je-plaat nummers, van disco via stadion-rock naar Hollandse meezingers, tot dance. Stageline speelt ze allemaal! Stageline is niet voor niets de VETSTE band, vooral omdat het publiek altijd krijgt wat ze wil en dat keer drie!

Stageline boeken

Van Michael Jackson en Guns ‘n Roses via Hazes naar Queen. Meeuwis tot Je Broer en via ACDC door naar 90’s Happy-Hardcore. Dit is nog maar een kleine greep uit het grote knalrepertoire! Stageline weet bovendien ook de laatste hits altijd op een verrassende manier naadloos in te passen in haar brede repertoire. Interactie met ons publiek staat steevast hoog in het vaandel! Het dak moet en zal eraf!

Stageline is te boeken voor een show van 3 x 45 minuten. Direct Stageline boeken, bel dan 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven