Stuk

De immens populaire Youtubesensatie bewees een succesformule te hebben met het kanaal StukTV. En alsof dat niet genoeg is besloot de act zich volledig te storten op hun tweede passie: muziek. Met Giel en Thomas back2back achter de draaitafels en Stefan als MC weten ze altijd een goed feestje te bouwen.

Doordat StukTV middenin de online community staat zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste sounds en trends. En met +800K abonnees op Youtube en tonnen aan volgers op social media is hun populariteit niet te ontkennen. Daarnaast brengt de mogelijkheid voor de Youtube aanhangers om StukTV live te zien elke keer weer een extra dimensie met zich meeHun set zit vol party muziek en past goed in elke volwaardige lineup.

Stuk TV boeken voor een optreden? Dit wordt het jaar van StukTV! De immens populaire Youtubesensatie bewees een succesformule te hebben met het kanaal StukTV. BVM – Buro Voor Muziek is het boekingsbureau waar u alle artiesten, bands en acts kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer over Stuk TV.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
StukTV Artiest vloggers boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Stuk TV

De drie mannen van StukTV zijn de nieuwe sterren van deze generatie. Op Stuk.TV voeren Giel, Thomas en Stefan wekelijks de leukste, lachwekkende en tofste opdrachten uit, die door hun fans zijn verzonnen. En dat zijn er nogal wat. Met maar liefst 880.000+ abonnees domineren ze de top van de Nederlandse online communities.

Op Youtube zijn de mannen van StukTV niet meer weg te denken, maar ook op televisie maken ze serieuze stappen. Zo maakten ze onder andere het succesvolle programma Roadtrippers, wat te zien was op Veronica. Wanneer ze aan het einde van de dag de beelden geschoten, geëdit en geüpload hebben, trekken de heren met liefde ook nog even hun party outfit aan, om vervolgens als DJ­team volle zalen helemaal plat te draaien! StukTV brengt de interactie, de gekkigheid en de gezelligheid van hun Youtube kanaal naar de dansvloer. En dat kan ook niet anders, want waar anders kunnen de kijkers hun helden in het echt zien.

Stuk TV boeken

Direct StukTV boeken? Bel 088-4608000

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven