The Scientists Coldplay Tribute

Coldplay tribute band boeken voor een optreden? Dè Coldplay tribute band The Scientists bestaat uit vier  topmuzikanten die de specifieke Coldplay-sound and feel perfect weten neer te zetten. Zij zijn een van de meest gevraagde Coldplay tribute bands voor festivals en feesttenten in Nederland. Op deze pagina vind je de meest actuele informatie over de The Scientists. Buro Voor Muziek is hèt boekingskantoor waar je deze Coldplay tribute band direct kan inhuren.  Wij kunnen je snel en betrouwbaar informeren over de mogelijkheden tot het inhuren van de The Scientists.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
The Scientists Coldplay tribute boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

The Scientists

Coldplay tribute The Scientists bestaat uit vier gemotiveerde topmuzikanten die de bijzondere Coldplay-sound and feel perfect weten neer te zetten. Met een fantastische podiumpresentatie, en een spectaculaire lichtshow, zorgt The Scientists voor de echte Coldplay-ervaring. Wereldhits zoals Sky Full Of Stars, Clocks, Yellow, Viva La Vida, The Scientist, Fix You, Paradise en Adventure Of A Lifetime worden afgewisseld met de beste nummers van Coldplay’s debuutalbum ‘Parachutes’ tot aan het album ‘A Head Full Of Dreams’. Dit alles maakt The Scientists dan ook een van de beste Coldplay tribute bands op dit moment. Voor de liefhebbers van Coldplay een absolute must! Ben je op zoek naar een goede tribute band voor jouw evenement of feesttent, informeer dan naar de mogelijkheden.

Foto: Ludo Graffica.nl

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven