Tof ! Partyband

Tof! partyband boeken voor een optreden ? Met de TOF! Partyband is een fantastisch en veelzijdig avondvullend programma gegarandeerd een succes. deze pagina vindt je meer informatie met betrekking tot het boeken van Tof! partyband.

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken
Buro voor muziek
Tof Partyband allround-feestband-boeken

Wil je meer weten?

Bel mij terug Contact Direct boeken

Biografie Tof ! Partyband

Tof!, de tent op z’n kop met all-round repertoire.

Tof! is een geliefde band in het uitgaanscircuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op de grotere evenementen, feesten en dancings door het hele land. Het repertoire is erg breed variërend van top 40, feest, dance, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hotste hits.

Tof! speelt zijn repertoire zoals een DJ draait. Zonder te lange stiltes vloeit het ene nummer over in het andere nummer, waardoor iedereen blijft dansen. Tof! is een echte band vol energie. Als je éénmaal bij Tof! bent geweest zul je beamen dat deze band alles weet van feesten!

De presentatie van Tof! is bruisend. Er gebeurt veel op het podium, de band doet er alles aan om het publiek te behagen. Een Tof! optreden is dan ook altijd een ware happening vol sfeer en actie. Door de jarenlange ervaring van de bandleden kent Tof! zijn plaats en weet de band het publiek altijd een onvergetelijk optreden te bezorgen.

Een reusachtig videoscherm en plasmaschermen met live beelden, een prachtig decor en een lichtshow zorgen ervoor dat Tof! niet alleen leuk is om naar te luisteren en uit je dak te gaan, maar ook om naar te kijken.

De Tof! partyband verzorgt een fantastisch en veelzijdig avondvullend programma, 4 x 40 minuten, gegarandeerd een succes ook op jullie feest

Samenstelling

Graag stellen wij de leden van Tof! aan u voor:

  • Dennis Franke: Zang
  • Vera: Zang
  • Pieter Tijtsma: Drums
  • Henk Wieringa: Bas, Zang
  • Niels Lingbeek: Gitaar, Zang
  • Sven Jansen: Toetsenist, Zang

Direct Tof Partyband boeken, bel dan Buro Voor Muziek >> 088-460 8000 of vul het formulier in op deze pagina.

* Aan de samenstelling en informatie op deze pagina wordt de grootste zorg besteed. BuroVoorMuziek.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BuroVoorMuziek.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie op deze pagina ten allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Terug naar boven